in , ,

Aki még mindig azt gondolja, hogy a vírus nem létezik, menjen el egy román kórházba!

Még mindig milliók oltatlanok Magyarországon

Magyarországon még mindig él olyan kretén, aki szerint a vírus kamu, és ha a vírust talán egyesek elismerik, de oltatni azért sem oltatják magukat, mert „jön a chip”, mert be lesz ültetve egy „csip”, amit majd dzsojsztikkal fognak irányítani a Központban, hogy mit csináljon a beoltott egyén.

Igen, lehet így is gondolkodni, kitalálni egy rakás ostoba baromságot, de úgy is lehet gondolkodni, hogy egy ilyen legyártott (mert legyártották) vírus hatalmas biznisz azoknak, akik a probléma generálása után megoldják oltással magát a problémát. Jelenleg már 2.5 milliárd (!) ember be van oltva Covid ellen, és köszönik szépen, jól vannak. Az oltatlanok pedig, úgy mint Romániában, hullanak, mint a legyek.

A román az nem egy nép, hanem egy viselkedés. És a román bizony hajlamos hinni a babonákban, és egyéb baromságokban, ezért ott kiemelkedően magas az oltatlanok aránya, mert a tudatlanság következtében elterjed egy rakás Gődény féle baromság a Covidról.

Ennek a levét isszák most a románok: összeomlott az ország, az egészségügy, kormányuk sincs még, csak egy ügyvezető, tehetetlen, szerencsétlen banda, de azért a honi liberálisaink szerint Románia egy bezzegország, Magyarországgal szemben.

Látjuk. A szemük előtt omlik össze az ő kis bezzegországuk. És mindez azért, mert rengeteg az oltatlan.

Ne legyen kétségünk, nálunk is meredeken fog emelkedni napokon belül a fertőzöttek száma, még többen kerülnek lélegeztetőgépre, és a halottak száma nálunk már verdesi a 20-at naponta.

Sebaj, még mindig milliók vannak oltatlanul Magyarországon, pedig elég lenne csupán Romániára tekinteni.

 

 

mindenszo.hu

 

Add tovább!

Egy ilyen bukás után miért nem takarodik el Kamu Geri Budapest éléről?

Állítólag nagyon vezet a Fidesz, de minket nem érdekelnek a közvéleménykutatások – Tarlós is nagyon vezetett 2019-ben