in ,

A sárgapulcsis Ungváry végleg elveszítette a kapcsolatot a valósággal – Szerinte ma aljasabb a rendszer, mint a nyilasuralom alatt

Nagy a baj!

Nagy a baj emberek! Nagyon nagy!
Ungváry Rudolf, hivatásos vén kommunista interjút adott a 24.hu-nak, és sci-fibe illő dolgokat mondott.
Ez úgy szokott történni, hogy van a 24.hu, a hvg.hu, a 444.hu, meg az index.hu (meg a többi szar), és ilyen vetésforgóban meghívják a függetlennek látszó (valójában nettó balliberálisok) elemzőket, közgazdászokat, színészeket, zenészeket, akik elmondják, hogy itt kérem minden “szar”, mindjárt bukik Orbán, mert mindjárt összeomlik minden.
Az alábbi liberálisokat szokták meginterjúvolni az említett sajtók:

  • Róna Péter
  • Heller Ágnes (+)
  • Ungváry Rudolf
  • Lovasi András
  • Alföldi Róbert
  • Petsching Mária Zita
  • Schilling Árpád
  • Mellár Tamás
  • Tamás Gáspár Miklós (TGM)
  • stb.stb.stb.

és amikor elfogytak, újra elkezdik elölről. Addigra már mindenki elfelejtette pl. Petsching Mária Zitát, hogy mit mondott két éve, és újra meghívják sivalkodni, és Orbánozni egy jó vaskosat.

Na de térjünk vissza Ungváry Rudolfra, mert ő olyan cuki!
Szó szerint ezt mondta Ungváry elvtárs:

ma aljasabb a rendszer, mint a nyilasuralom alatt

Hát nem aranyos? Képes volt ilyet mondani.

 

Segítünk kicsit Ungváry elvtársnak milyen is volt az a nyilasuralom

 

nyilas hatalomátvétel idején az országban Budapesten kívül már csak a munkaszolgálatos századokban voltak zsidók. A fővárosban több mint 200 ezer, a honvédelmi kötelékben körülbelül 100 ezer zsidó várta rettegve, mit hoz a nyilas uralom.

Szálasi Ferenc meggyőződéses “aszemita” lévén, “zsidómentes” Magyarországot kívánt kormányozni. Emellett azonban más szempontok is irányították zsidópolitikáját: egyfelől az egyre romló katonai helyzet miatt folyamatosan növekvő munkaerőhiány, másfelől uralma nemzetközi elismerésének igénye. A németek hamarosan meghökkenve tapasztalták, hogy Szálasi korántsem olyan készséges a zsidókkal kapcsolatban, mint Sztójay volt 1944 tavaszán és nyarán. A halálmenetek során a nyilas rezsim még átadott mintegy 50 ezer munkaszolgálatost és fővárosi zsidót a németeknek. Már ekkor is többet alkudozott azonban a “kölcsönzsidók” számáról, és sorsáról, mint a Szójay-kormány bármikor. A semleges országok és a Vatikán elítélték a deportálásokat, és éles hangú tiltakozó jegyzékben szólították fel Szálasit a halálmenetek leállítására. A hungarista Magyarország nemzetközi elfogadására áhítozó “nemzetvezető” számára sokat nyomott a latban a semlegesek véleménye. Ez tette lehetővé a védettségi rendszer kialakulását és a semleges országok, valamint a Vatikán képviselőinek széles körű embermentő tevékenységét.

Szálasi november 17-én “végleges” zsidóügyi tervvel állt elő. A Magyarországon lévő zsidókat hat csoportba osztotta. 1. Külföldi menlevéllel rendelkező zsidók. 2. A Németországnak kölcsönadandó zsidók. 3. A Magyarországról való távozásukra váró zsidók – a) kölcsönzsidók, akik még nem indultak útnak Németország felé; b) nem szállítható idősek, betegek; c) a Nemzetközi Vöröskereszt védelme alatt álló gyerekek; d) keresztény zsidók. 4. Mentességgel rendelkező zsidók. 5. Zsidó származású keresztény egyházi személyek. 6. Idegen állampolgárságú zsidók. Szálasi tervei szerint az 1., 5. és 6. kategóriába tartozó zsidók egy bizonyos határidőn belül szabadon elhagyhatták az országot. A 2. kategóriába soroltak Németországba kerülnek, a 3. csoport tagjait távozásukig gettóba zárják. A 4. kategória zsidói ez alól mentesülnek, de továbbra sem lehetnek a magyarokkal egyenlő állampolgárok.


Röviden ennyi. Aztán ezek a nyilasok átöltöztek, és kommunistává váltak, és akkor a kommunistákat szolgálták tovább.

Hogy lehet egy ilyen nyilas rendszert a mostani Orbán kormányhoz hasonlítani, kedves Ungváry elvtárs????

Ez csak úgy lehetséges, hogy maga egy komplett idióta! És nem mellesleg egy aljas gazember!

mindenszo.hu

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Nagyobb tűz van Afrikában, mint Brazíliában, de azt lesz@rja mindenki….érdekes

Félelmetes hangorkánban ért célba a világbajnok kajaknégyes – videó