in

A Népszavás Hargitai elvtárs felébredt: „Mészároslőrinc, Orbánviktor” – Bige László 3 milliárdos helikopterért nem kobozná el Hargitai elvtárs? Csak a „Lölö”-ét?

Csak egy átlagos nap

Orbán Viktor, Lölö, ja és jacht jacht jacht.

Van valami szép és bájos ebben a kőbolsevik gondolkodásban. Amikor az egyik gazdagot felhúzod a fára, uszítod a népedet, ők meg behergelődnek és az ártatlanokat felhúzzák néhány fára. Ismerjük ezt, úgy hívták „felvilágosodás”. A jakobinusok vérben, guillotineok tucatjaival demonstrálták az ő kis „demokráciájukat”. Ezt művelte 1919-ben Kun Béla és az ő kis tsai. Nincs meglepetés ez volna a Hargitai elvtárs felvilágosodása is, amikor a Népszava nagytudású bölcs, bolsevikja nemes egyszerűséggel elkobozná Mészáros Lőrinc vagyonát, luxushajóját, meg úgy mindenét. Mintha neki nem lenne törvényes joga ahhoz, hogy vagyonos ember legyen, el kell tehát amolyan felvilágosult, kő bolsi módon kobozni tőle, hirdeti Hargitai.

Természetesen Bige László 3 milliárdos helikopterét nem kobozná el: itt jegyezzük meg, hogy „Lölö”-nek pl. nincs 3 milliárdos helikoptere, de ez senkit sem érdekel a baloldalon.


Itt van ni Bige Laca, vörösbáró helikoptere:

 

Ezt gondolom Hargitai elvtárs nem kobozná el, csak a Mészáros jachtot.

Ez igazi, vérbolsevik, gyilkos gondolat.

 

Ecce homo, mondá Pilátus: íme hát Népszava, íme Hargitai Miklós.

 

Bolsik.

 

mindenszo.hu

 

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

Kiderült, mikor megy szabadságra Orbán Viktor

Ifj. Lomnici Zoltán is kiakadt: szintet léptek az amerikaiak. Megszerezhetők lennének azon kettős állampolgárságú kárpátaljai magyarok adatai, akik az ukrajnai háborúban katonaként besorozhatók