in ,

Megkérjük a vallásellenes ateista Népszavás Hargitai Miklós elvtársat, ne mondja már meg, hogy Erdő Péter hova mehet és hova nem!

Bezzeg a politizáló Iványi Gábor, az mehet, mi?

Mindig is szerettük, amikor valakinek az üléspontja határozza meg az álláspontját.

Ebben a kommunisták voltak a legjobbak. Amolyan hagyomány ez 1919 óta.

Megmondják kommunistáink, ki mikor hova mehet, mit csinálhat. Megmondják, ki a jó elvtárs és ki a rossz elvtárs. Felmennek a képzeletbeli ítélőszékre és ítélnek, megítélnek, elítélnek. Sőt, ha hatalomra kerülnek, előre megírják a bírósági ítéleteket: láttunk már ilyet Magyarországon.

A vége természetesen mindig az akasztás, meg a kínzás, pl. Andrássy út 60. Régen Rákosi elvtársnak az volt a baja, hogy tízmillió fasisztával volt körülvéve. Ma csak 3 millió fidesz szavazó probléma kommunistáinknak. Néha akasztanák is őket, ezen vágyait a mi kis neomarxistáink rendszeresen megfogalmazzák, gondoljunk csak a Népszavás Batka Zoltán elvtársa, aki Trombitás Kristófot húzná fel az első fára. Szerencsére nincsenek hatalmon, így nem tudják elkövetni eme vágyaikat.

De mi most egy másik Népszavás komcsiról szeretnénk írni. Hargitai Miklósról van szó. Róla Bognár Zsolt színművész épp most szedte le a keresztvizet, íme:

 

Akkora maflást kapott a Népszavás Hargitai Miklós egy magyar színésztől, hogy a fal adta a másikat

 

A színművész úr tökéletesen megfogalmazta Hargitaival kapcsolatban, ami tudni érdemes erről a feketeöves kommunistáról.

Nekünk csak egy kérésünk lenne Hargitaihoz: ne oktassa már ki egy ateista, vallásellenes, keresztényellenes kommunista a nemzeti oldalt, hogy melyik bíboros mehet el egy eseményre, vagy sem, hogy ki mehet el Kötcsére vagy sem, oké?

Hargitai úr, befogná e témában végre a pofáját?

 

Köszi!

 

Függöny.

 

 

mindenszo.hu

 

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

Akkora maflást kapott a Népszavás Hargitai Miklós egy magyar színésztől, hogy a fal adta a másikat

Európa lejtőn van – Az egyik kötöget az EU ülésén, a másiknak egy év 560 napból áll