in , ,

A Népszava munkatársa házhoz ment a pofonért, Rákay Philip oldalára kommentelt, de olyat kapott, hogy a fal adta a másikat…

Hargitai el van tévedve…

Hargitai akárki, a Népszava munkatársa vette a bátorságot és elment Philip oldalára trollkodni, hogy a Petőfi film producere orra alá dörgölje, hogy vasárnap délután milyen kevesen látták a filmet. Az ugyan nem zavarja Hargitait, hogy a film össznézettsége jelenleg közelít a 180 ezerhez, de ő egy napot kiszúrt magának és azon élcelődik, hogy melyik moziban éppen milyen kevesen vannak. Csak szólunk, hogy egy másik moziban meg hétvége estére már 80%-os a jegyfoglalás.

Sebaj, Philip is kiosztotta az illetőt:

 

Miklós Hargitai Úgy látom, a Népszara ügyeletes komcsi firkásza is előkeveredett a legaljáról. Pontokba szedve bábozom el neki, hátha úgy érthető lesz. 1️⃣Míg mi öt évig azon dolgoztunk, hogy készítsünk egy hazafias filmet a magyar történelem hőseiről, addig a teljes dollárbalos médiacsürhe izzadva azon ügyködött, hogy hiteltelenítse a filmünket, minél több embert elriasztva a moziktól. Most pedig éppen ők örömködnek azon, ha egy hónappal a bemutató után nincs teltház a filmszínházakban. A cinizmus magasiskolája mindez.  2️⃣Ha már a jegyeladásokat kéri számon ez a Hargitai nevű: egy hónap alatt több mint 150 ezren váltottak jegyet itthon a Most vagy soha! című filmre. Csak összehasonlításképpen: Enyedi Ildikó Testről és lélekről című műve egy év alatt❗ 139 ezer embert érdekelt, A feleségem története 31 ezer nézőt, Nemes Jeles László Napszállta című filmje 49 ezret, Szász János A nagy füzet című munkája pedig 28 ezret. És még hosszan sorolhatnám… Na, ennyit a magyar nézők vélekedéséről, Hargitai! 3️⃣Hess vissza a Népszavába, ócska komcsi!

 

– írja Philip.

 

Na, akkor erről ennyit.

 

Hargitai húzzon oda vissza, ahova való: a liberális pöcegödrébe.

 

 

mindenszo.hu

 

 
 


     


LEGYÉL NAPRAKÉSZ!


 

„Orbán Viktor miniszterelnök úr beugrott egy kávéra” – Győrbe utazott a kormányfő

Van remény a börtönre? Hosszú börtönévek várhatnak a hídpénzbotrány baloldali haszonélvezőire