in , ,

A Mandiner kedvence, a hungarofób Martin Ethelwolf, valódi nevén Farkas Attila Márton megijedt, hogy nem szemlézi őt többet a Mandi

Ezt a nyalást nézzék

Sokat írtunk már, talán túl sokat is erről a hungarofób libsiről, aki valamilyen oknál fogva a Mandiner kedvence.

Amit azonban most lépett, az egészen szánalmas, ezt nézzék:

 

Jó, mi? A durva, hogy a Mandi még le is hozza ezt a nyalást, az öndicséretet.

A probléma ott van a csávóval, hogy amikor mi vitáznánk a saját oldalán Farkas Attila Mártonnal, akkor ő kitilt minket! Lipsi szokás.

Szóval a fickó összefosta magát néhány, a nem Mandineren megjelent kritikánktól, meg abbéli kérésünktől, hogy Ethelwolfot vegyék le a Mandi szemlézéséről, neki rögtön nyalhatnékja támadt.

Hát nem szánalmas egy meztelencsiga az ilyen?

 

De!

 

mindenszo.hu

 

 
Kérjük a segítségedet!

Példátlan politikai ítélet a magyar bíróságon – Wittinghoff videója miatt a mindenszo.hu-nak több, mint 4 millió forintot kell fizetnie sérelemdíjként! Az ítélet jogerős!

Portálunk szerkesztői bérből és fizetésből élnek, azok pedig nem akkora összegek, hogy több, mint 4 millió forintot ki tudjunk fizetni. Nem tudunk, nincs ennyi pénzünk, sem megtakarításunk, azonban lakásunk van, amit Wittinghoff és a politikai ítélet miatt elárvereznek a fejünk felöl: kvázi a bíróság kitesz minket az utcára.

Csak pár napunk van összegyűjteni valami csoda folytán ezt a 4 millió forintot, megadjuk a számlaszámunkat, ahova várjuk az esetleges támogatásokat, hátha mégis maradt még valami remény….

Számlaszám:

Erste bank

11600006-00000000-43559002

 

Gy. Németh Erzsébet, rágalmazó kommunista ellen pert indítottak Áder Jánosék – A szar is ki lesz perelve belőlük!

Na, most igazán nagy bajban van Vénaszájú Márta – Büntetőfeljelentést tesz az I. kerületi Fidesz, szerintük a párbeszédes vezetés jelentősen túlárazott szerződést kötött