in ,

Bognár Zsolt újra megkérdezte a Mandinert, hogy Puzsér barátját, Martin Ethelwolfot minek szemlézi – Szögezzük le már a legelején: Martin Ethelwolf káros

Bognár Zsolt jegyzete

 

Mit szeretnél Farkas ,,Ethelka”, vért és még több vért?
Szögezzük le már a legelején: Martin Ethelwolf káros.
Martin Ethelwolf, a ,,macsó gúny-király” visszataszító, számomra legalábbis az.
Martin Ethelwolf, alias Farkas Attila Márton a nyilvánosság jóérzésű részének szellemi abuzálója. Ráadásul évek óta.

Miért nem lép, léphet ki a közvélemény ebből a sértő állapotból? Példának okáért azért, mert a jobboldal talán legolvasottabb Mandiner felülete nemcsak melengeti ezt a bomlasztó szellemkígyót a kebelén sok másikkal egyetemben, hanem egyenesen mérceként tekint az effélék zavaros, de többnyire társadalmunkat bomlasztó irományaira.

A nárcisztikus, kapcsolati szekatúrát véleményem szerint nem kizárólag magánkapcsolatokban lehet elszenvedni, hanem össznemzeti vonatkozásban is. A párkapcsolati együttélés szabályaiban hellyel-közzel konszenzus van a még elfogadható tettek, azaz a normalitás változatosan megélhető milyensége és aközött, hogy mi az ami már elfogadhatatlan és megengedhetetlen.
A közvélekedéssel is alátámasztott társadalmi normába tetszik vagy sem, de nem fér bele a másik fél folyamatos szekírozása, megalázása, zsarolása, lenézése és így tovább, mert az abnormális. Ha ez így van, akkor egy nagyobb közösség szellemi aurájának miért kellene elviselnie az adott demokratikus berendezkedést és annak irányítóit abuzáló, karaktergyilkoló, alpári mocskolódók cinikus tevékenységét?

Nem az építő kritikáról, az alternatívát felmutatni képes balosokról beszélek – apropó, látott valaki ilyeneket bárhol, bármikor is? – hanem a zsigeri mindenszarozókról.
Martin Ethelwolftól kissé elkanyarodtam, így visszatérek az úr szellemi Pantheonjához. A hozzá hasonlatos társadalmi szövet-bomlasztók – ahogy ez sajnálatosan két ember viszonyában is gyakorta előfordul – szabadon garázdálkodnak és roncsolják, mi több szétrágják, leginkább a konzervatív közösség szellemi szövetét és egészségét.

De, hogy ne csak általánosságban beszéljek erről a ,,jóemberről”, legutóbbi piszkálódásában a következőket vágja szenvtelenül az arcunkba, mesteri nézőpont torzítással operálva:
,,Tegyük fel, hogy Magyar Péter egy manipulatív pszichopata, aki hosszú évekig terrorizálta a feleségét, aki a szakirodalomból ismert pszichológiai okok miatt képtelen volt kilépni a bántalmazó kapcsolatból. De ettől még a korrupciós ügyet (melyet amúgy a Mi Hazánk kezdett felgöngyölíteni) ezzel a botránnyal keni el a média.”

Ethus! Mit ken el a média? Eljárás folyik Völner és Schadl ellen, kapisi? Áruld már el, hogy miért nem fordított sejtetéssel fogalmazod meg állításodat, mondjuk így:
Tegyük fel, hogy Varga Judit minden szava igaz – ebben nem kételkedem, hiszen minden állítását emberek tucatjaival tudja tanúsítani, szülei, nővére, gyermekei, a kirendelt mentő személyzete a színlelt öngyilkosságánál, stb – akkor Magyar Péter belengetett kormánybuktató lózungjai csak botrányos figyelemelterelések a balos média segítségével, ha úgy tetszik elkenése saját ördögi, párkapcsolati viselkedésének.

Ugye, hogy mennyivel más a két fogalmazásnak a kicsengése?
Ethus, nálad miért nem ez utóbbi volt a nyerő?
De nézzzük tovább a jobboldal, akár szellemi abuzálójának is nevezhető háttérember technikáját.
,,Továbbá azon is érdemes elgondolkodni, hogy vajon egy ilyen problémákkal küzdő ember, mint Varga Judit, mely problémákról tudott az elit, alkalmas volt-e igazságügyi miniszternek? Egészen pontosan: miféle kiválasztási szempontok érvényesülnek a NER-ben?”
Ennek a mondatfüzérednek is lenne ám alternatívája, figyelj:
Továbbá azon is érdemes elgondolkodni, hogy vajon egy ilyen problémákkal küzdő ember, mint Magyar Péter, mely vele kapcsolatos problémákról immáron tud a magyarországi nyilvánosság balos oldala is, alkalmas-e arra, hogy a kormányváltási lázban égő ellenzék vezéralakja legyen? Ebből az a kérdés következik, hogy milyen kiválasztási szempontok is érvényesülhetnének a majdani, vágyvezérelt ellenzéki anti-O1G kormányban?
Ugye-ugye?

Végezetül azzal zárja veretes sorait Ethelwolf ,,barátunk”, hogy:
,,Mellesleg a bicskei gyermekotthon ügyének politikai vonatkozásai is teljesen háttérbe szorultak.”
Érezte a szar-kazmus specialista, hogy sántít és erőtlen a próbálkozása, ezért még a fenti egy mondatát is az írásához biggyesztette, biztos, ami biztos alapon.
Rendben. Nézzük ezt is. Novák Katalin lemondott, Varga Judit lemondott, Balog Zoltán lemondott és királyi többesben az egész konzervatív oldal pedofil simogató és utcán járó szörny a haladár szellemiség fényességes meghatározása szerint.

Mit akarsz még FAM, kisember? Orbánt a keresztfán látni és üvölteni, hogy feszítsd meg és ,,még még még, ennyi nem elég”? Esetleg vért a Dunától a Tiszáig? A csőcselék orgazmusát?
Igen tisztelt konzervatív oldal és annak mélyen tisztelt vezetői!
Elég volt a sátáni nemzetrontókból! Elég volt a szellemi környezetszennyezőkből. Felületeinken kizárólag az építő gondolatoknak és a társadalmunkat abuzáló nyeretlenekkel szembeni kényszerű kiállásainknak van és lehet helye. Haladárjaink szennyezzék kizárólag csak a saját oldalaikat demokráciánk ,,legnagyobb dicsőségére.”

Az útjára engedett és dózisokként adagolt méreg nem gyógyít, hanem lassan az egész matériát, ez esetben a társadalom még egészségesen lélegző szövetét is felismerhetetlenné roncsolja és tönkreteszi. Az agymosás veszélyes fegyver! Az agymosottak szemlézése még inkább.
Én szóltam!!!

Bognár Zsolt /Parabolha/

 
     


LEGYÉL NAPRAKÉSZ!


 

Rendkívüli videó – Pszichopata messiások – Magyar Péter – Videó

Tényleg nem ütötte ki eléggé Árpa Attila – Úgy látszik, támogatja a kapcsolati erőszakot – Nagy Ervin 56′-os forradalomról álmodozik