in , ,

Gy. Németh Erzsébet, rágalmazó kommunista ellen pert indítottak Áder Jánosék – A szar is ki lesz perelve belőlük!

Hajrá, Áder János!

Gy. Németh Erzsébet és Dobrev Klára megrágalmazta Áder János testvérét.

Áder Jánosék ézt nem hagyják ennyiben, a hírek szerint becsületsértésért és rágalmazásért mindkét szar kommunista (Dobrev és Gy. Németh) fel lett jelentve.

Reméljük a bíróság most jól ítél, a mentelmi jogot leadja minkét említett kommunista és mindkettő szar kommunistát elítéli a bíróság.

Ezt érdemlik! Nyilvánvaló rágalmazás és becsületsértés történt!

 

Ennyi.

Hajrá, Áder János!

 

 

mindenszo.hu

 

 
Kérjük a segítségedet!

Példátlan politikai ítélet a magyar bíróságon – Wittinghoff videója miatt a mindenszo.hu-nak több, mint 4 millió forintot kell fizetnie sérelemdíjként! Az ítélet jogerős!

Portálunk szerkesztői bérből és fizetésből élnek, azok pedig nem akkora összegek, hogy több, mint 4 millió forintot ki tudjunk fizetni. Nem tudunk, nincs ennyi pénzünk, sem megtakarításunk, azonban lakásunk van, amit Wittinghoff és a politikai ítélet miatt elárvereznek a fejünk felöl: kvázi a bíróság kitesz minket az utcára.

Csak pár napunk van összegyűjteni valami csoda folytán ezt a 4 millió forintot, megadjuk a számlaszámunkat, ahova várjuk az esetleges támogatásokat, hátha mégis maradt még valami remény….

Számlaszám:

Erste bank

11600006-00000000-43559002

Az erőszakos Szikra Mozgalmat be kell tiltani! A bűnöző tagokat elfogni és börtönbe zárni

A Mandiner kedvence, a hungarofób Martin Ethelwolf, valódi nevén Farkas Attila Márton megijedt, hogy nem szemlézi őt többet a Mandi