in ,

A főpolgármester ismét szembeköpte a budapestieket – Kamu Geri továbbra sem függeszti fel „az egyik legkiválóbb kollégája”, Tordai Csaba munkaviszonyát

„A Főpolgármesteri Hiavatalban végzett munkájának semmi köze ehhez a nyomozáshoz” – érvelt a főpolgármester.

Továbbra is Karácsony bizalmi embere az a Tordai Csaba, akinek az ügyvédi irodájában házkutatást tartottak a NAV nyomozói a 99 Mozgalom gyanús pénzügyeivel összefüggésben – derült ki a főpolgármester által a Magyar Nemzetnek elmondottakból. A lap hangsúlyozza, a botrány ellenére Tordai továbbra is Karácsony jogi főtanácsadójaként dolgozik.

 

Ahogyan arról a Mandiner már beszámolt, Tordai ügyvédi irodájában hamisíthatták meg a Karácsony Gergely-féle 99 Mozgalom félmilliárdos adománygyűjtésének a jegyzőkönyveit.

Az egyik legkiválóbb kollégám”

– így jellemezte a főpolgármester Tordai Csabát a Magyar Nemzet kérdésére. Karácsony továbbá nem tartja indokoltnak azt sem, hogy az ügyvédet felfüggessze a munkavégzés alól, szerinte alaptalanok a vádak, sőt, a nyomozásnak meglátása szerint semmi köze Tordai Főpolgármesteri Hivatalban végzett munkájához.

 

 

(Mandi)

 

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Üzenet Kacsoh Dánielnek, a Mandiner főszerkesztő-helyettesének: ezt az „Ezt nem láttuk jönni!” magyartalan címeket esetleg be lehetne fejezni?

Apropó! MIKOR indul már NAV vizsgálat Mártha Imre közművezér mesés vagyona kapcsán???