in ,

Szentkirályi Alexandra beszólt Kamu Gerinek: Karácsony Gergely elnémult budapesti terveimre

„De jól áll Önnek a némaság, mert legalább addig sem tesz újabb kamuígéreteket.”

Karácsony Gergely egy „rendkívül” vicces TikTok videóval reagált Szentkirályi Alexandra budapesti programjára. 

Karácsony Gergely elnémulva reagált budapesti terveimre. Én is elnémulnék a főpolgármester úr helyében, ha ilyen csapnivaló 4,5 év állna mögöttem városvezetőként” – mondta Szentkirályi Alexandra, a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje a Facebook-oldalán pénteken közzétett videóban.

„De jól áll Önnek a némaság, mert legalább addig sem tesz újabb kamuígéreteket. Bezzeg, amikor Gyurcsányékkal kell jópofizni, akkor nem ilyen hallgatag” – jegyezte meg a kormánypárti jelölt. A videón közzétett szöveg szerint Karácsony Gergely elnémult attól a 7 ponttól, amivel Szentkirályi Alexandra kivezetné Budapestet a „Gyurcsány-korszakból”.

A kormánypárti jelölt szerint a főpolgármester választ adhatna például arra, hogy hová tűnt másfél milliárd forint a Lánchíd felújításából, mit csinált az elmúlt 5 évben a panaszkodáson kívül, „miért volt olyan boldog Gyurcsánnyal a színpadon”, hol vannak a megígért P+R parkolók, és hány fok lesz a 3-as metrón idén nyáron – olvasható Szentkirályi Alexandra Facebook-oldalán.

Péntek délután a Jobbik-Konzervatívok főpolgármester-jelöltje, Brenner Koloman visszalépett Vitézy Dávid javára.

(MTI)

 

 

  

 

 


     


LEGYÉL NAPRAKÉSZ!


 

Hoppá! Érkezik az újabb benzinárstop????

Íme a Fidesz választási manifesztuma!