in ,

Vitézy beszólt az ostoba főpolgármesternek: van élet a körúton túl is, még ha a Városháza gyakran el is feledkezik róla

Folytatódik a kakaskodás a két főpolgármester-jelölt közt.

Vitézy Dávid múlthét kedden jelentette be, hogy indul a főpolgármester választáson. A két jelölt között már régóta tart az adok-kapok vita, melynek legújabb fejezetéhez most értünk el. Vitézy pontokba szedve cáfolta Karácsony Gergely korábbi állításait.

Vitézy „megafonos stílusú” lejárató videónak nevezte Karácsony azon korábbi videóját, melyben állítása szerint a Déli Körvasút kapcsán támadja a főpolgármester, aki korábban biztosította a beruházás támogatását. Facebook bejegyzésben tette közzé azt a 2020-ban Karácsony által aláírt határozatot, melyben a főpolgármester egyetért a Déli Körvasút fejlesztését illetően. Vitézy szerint azóta semmilyen műszaki tartalom nem változott, pontosan azt a tervet támogatta, amely most épül.

 

 

Karácsony kifejtette, hogy a projekt káros hatással van a zöldterületekre, fákat vághatnak ki, és figyelmen kívül hagyja a helyi lakosok véleményét és akaratát – olvasható a HVG.hu-n.

Karácsony Gergely ezen kijelentéseit a DK is támogatta, mai sajtóközleményükben pedig a fideszes aktivitásait felsorolva kijelentették: nem tekintik ellenzékinek Vitézyt.

Vitézy szerint „van élet a körúton túl is, még ha a Városháza gyakran el is feledkezik róla”- jegyezte meg Karácsonyéknak. Hozzátette, hogy „az a főpolgármester, aki vasútellenes, nem lehet zöld.”

 

(Mandi)

 

 

  

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!


 

Bréking! Elfogták a terroristákat az oroszok

Nógrádi: a terrortámadás után a világ Oroszország oldalán áll