in ,

Erre van pénz?? Pécsen 17 millió forintot fordítanának az összevissza mérő Publicus felmérésére

Pécs városvezetése 17 millió forintot készül szó szerint kidobni az ablakon

Pécs városvezetése 17 millió forintot készül szó szerint kidobni az ablakon, azáltal, hogy az MSZP-hez nagyon közeli, a méréseiben nagyjából soha, semmit el nem találó Publicus Intézettel készítenének felmérést a Pécs Megyei Jogú Város szolgáltató cégeivel kapcsolatos elégedettség témakörében. Jegyezzük meg: a Publicus volt az a kutatócég, amely április másodikán, egyetlen nappal az országgyűlési választások előtt azt hozta ki egy mérésből, hogy az ellenzék és a Fidesz fej-fej mellett áll, ennek ellenére a kormánypárt agyonverte az ellenzéki pártokat, húsz százalékot vert rájuk – számolt be a Bahír.

Egy magára valamit is adó kutató–elemző cég egy ilyen fiaskó után minimum bezár, mert egyszerűen akkorát nem lehet hibázni, mint amekkorát a Publicus hibázott akkor. Így utólag nagyon nehéz, lehetetlen megmondani, hogy tényleg hibáztak – ergo nem értenek ahhoz, amit csinálnak –, vagy szándékosan hazudtak, mindenesetre egyik sem túl biztató helyzet Pécsre nézve, hiszen a városvezetés ennek a cégnek készül biztosítani 17 millió forintot arra, hogy mérjenek fel valamit, ami aztán egyfelől aligha lesz pontos, másfelől a cégek maguk is fel tudnák mérni, harmadrészt akár pécsi céget is lehetne találni rá, vélhetően sokkal kevesebb pénzért. Pláne, hogy Pécsett is van erre alkalmas cég; elég csak az egyetemre gondolni, ahol a Kákai László által vezetett Pólusok Társadalomtudományi Egyesület is alkalmas lenne a felmérésre.

 

 

Ennek ellenére az előterjesztésben csak három budapesti cég szerepel: a korábban már brutálisan leszereplő Publicus, a szintén MSZP-közeli Závecz és az Ynsight Research, minderre pedig a városvezetés bruttó 17,4 millió forintot tervez fordítani. Nehéz nem azt gondolni, hogy az a pénz jobb helyen lenne a pécsi családoknál.

 

(pestisracok.hu)

 

 



 

 

 

 

Figyelem!

Veszélyben a munkánk, veszélyben a mindenszo.hu!

Mint arról már beszámoltunk, teljesen jogtalanul, és oktalanul a Facebook korlátozta a negyvenezres Facebook oldalunkat. Az elérésünk teljesen lecsökkent, szinte a nullára.

Alternatív módokon is próbálunk hozzátok eljutni, ezért arra kérünk téged is, segítsd a munkánkat, ha teheted, kövess minket a többi közösségi médiában is, mindegyiken szintén naprakész információkhoz, hírekhez juthatsz:

 

TELEGRAM csatornánk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Telegram – Alkalmazások a Google Playen

TWITTER oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Twitter Clearance, 54% OFF | www.ingeniovirtual.com

 

REDDIT oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
ArtStation - Reddit Logo Study

 

VK oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Fájl:VK.com-logo.svg – Wikipédia

Kövess minket az alternatív Facebook oldalunkon is, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Download Facebook (FB) Logo in SVG Vector or PNG File Format - Logo.wine

 

 


LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

 


 

 

Támogasd munkánkat egy lájkkal! Köszönjük!

 

Vadon ügy – Nyílt levél az RTL programigazgatójának, Kolosi Péternek: ezt ennyivel nem úszhatjátok meg!

Földi László rendkívüli mozgalmat indít – Itt vannak a részletek