in ,

Akcióban az erdőirtó polgármester – Na, ez a baloldal!! Zenével nyomta el a Pécs TV a kormánypárti képviselő hozzászólását

A Fidesz azt állítja, hogy nem ez volt az első alkalom, hogy az önkormányzat elhallgattatja a neki nem tetsző véleményt.

Hangos zenével nyomta el az egyik kormánypárti képviselő hozzászólását a város legutóbbi közgyűlését közvetítő Pécs TV. A televíziót az önkormányzat tulajdonában lévő kommunikációs központ működteti. A Fidesz azt állítja, hogy nem ez volt az első alkalom, hogy az önkormányzat elhallgattatja a neki nem tetsző véleményt – olvasható a Hír TV-n.

A hozzászólás a városi közlekedés tarthatatlan állapotáról szólt, azonban 20 másodperc elteltével a hangos zene érthetetlenné tette a képviselő beszédet.

A beszéd nem tartott sokáig, de abban a 2 és fél perces hozzászólásban, rövid időközönként újra és újra felcsendült a zenebona.

A baloldali szivárványkoalíció 2019-es győzelme óta a város televíziójában egyetlen alkalom volt, amikor jobboldali politikus megszólalt

– hangsúlyozza a portál. Barkóczi Csaba kormánypárti képviselő úgy véli,

az önkormányzati választások közeledtével a városvezetés minden nekik nem tetsző véleményt igyekszik elnyomni.

Új szintre léptek ebben a cenzúrában, amikor a véleményünket kiretusálják a városi televízióból, és már a közgyűlési felszólalásaink idején is zenét tesznek be. Kisípolják a hozzászólásainkat, levágják azokat a videórészeket. Én azt gondolom, ez a megcsúfolása a közszolgálatiságnak” – adott hangot felháborodásának Barkóczi Csaba.

 

 

(Mandi)

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Hazudott mindenki: sehol nincs felmondási hullám a tanároknál!! SEHOL!

Elegünk van a MOL vezérből! A kormányt zsaroló MOL kútjai így néznek ki az M5-ös mellett! Hányinger!!!