in

Vizet osztott a Fidelitas a dugóban ragadt autósoknak

Együttérzünk az autósokkal, ezért úgy döntöttünk, hogy a júniusi melegben vízosztással tesszük a dugókat elviselhetőbbé – írták posztjukban a Fidelitas akitivistái.

A budapesti Fidelitas úgy érezte, hogy eljött az ideje annak, hogy a tettek mezejére lépjen a fővárosi dugók kapcsán, melyek miatt az utóbbi napokban kisebb pengeváltás zajlott a Fidesz kommunikációs igazgatója, Hollik István és a Főpolgármester között, amikor Karácsony Gergely, akinek városvezetése idején érzékelhető közlekedési káosz lett úrrá Budapesten, megüzente a dugókban ülőknek, hogy akinek nem tetszik a dugó, az ,,Szálljon ki a kocsiból, és menjen gyalog!

 

 

„A Főpolgármester feladata nem a budapestiek kioktatása, hanem a budapestiek támogatása, számukra élhetőbb környezet biztosítása. A héten bizonyította: ebben is megbukott. Együttérzünk az autósokkal, ezért úgy döntöttünk, hogy a júniusi melegben vízosztással tesszük a dugókat elviselhetőbbé” – írták posztjukban a Fidelitas akitivistái, akik vízosztással igyekeztek enyhíteni a budapesti autósok szomját a nagymelegben.

 

(mandiner.hu)

 

 

Add tovább!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Norbi a főpolgármesterről: Karácsony dilettáns

Tudta? Kolosi Péter (RTL Klub programigazgató) Dobrev Klára esküvői tanúja volt