in , ,

Dömötör Csaba: miközben a főpolgármester pandát keresztel, autósok ezrei araszolnak a városban

„Biztos, hogy jól mérték fel, mi a legfontosabb kérdés ma Budapesten?” – veti fel Karácsony Gergely posztja alatti kommentben az államtitkár.

„Miközben a főpolgármester pandát keresztel, autósok ezrei araszolnak, de inkább ácsorognak a városban, mindezt az egyébként gyérebb forgalmú augusztusban” – írta a legnépszerűbb közösségi oldalon Karácsony Gergely főpolgármester szerdai posztjára válaszolva Dömötör Csaba.

Az államtitkár kommentjében a főpolgármester lapunk által is megírt szerdai bejegyzésére reagált, amelyben Karácsony Gergely komoly kérdéssel foglalkozott. Bejegyzésében Karácsony ugyanis a többi között azt írta: szerinte

a hét kérdését a Fővárosi Állat- és Növénykert” tette fel,

amely Karácsony szerint úgy hangzik: „Mi legyen a vörös panda kölyök neve?”

 

Karácsony Gergely bejegyzése.<br>Fotó: Facebook

 

„Biztos, hogy jól mérték fel, mi a legfontosabb kérdés ma Budapesten?” – fogalmazott hozzászólásában Dömötör Csaba. Az államtitkár hangsúlyozta:

Isten éltesse a pandát, ettől függetlenül a cukiposztoktól nem lesz kisebb a dugó.”

Dömötör Csaba hozzászólását az alábbiakban tekintheti meg:

 

Fotó: Facebook

 

Egy DK-s politikus szerint hosszabb távon ki kell szorítani az autósokat

Eközben a DK egyik politikusa bejelentette, hogy szerinte hosszabb távon ki kell szorítani az autósokat. „Azzal sem vitatkozik senki, hogy Budapesten hosszabb távon minél több bicajnak, bicajosnak kell lenni, és ki kell szorítani az autósokat” – jelentette ki az ATV Egyenes Beszéd című műsorában Manhalter Dániel, a DK józsefvárosi és ferencvárosi képviselőjelöltje.

Manhalter ráadásul nem tagadta az ATV-ben, hogy a választók felháborodása hozzá is eljutott. Mint a műsorban fogalmazott: „engem nagyon sokan megkerestek. Járom a kerületet, és mondták, hogy nagyon nagyok most a dugók, most nyáron, ami eddig nem volt.”

Karácsony Gergely főpolgármester eközben hetek óta a vidéket járja, és népszerűsége egyre alacsonyabb. Mint arról korábban írtunk, a Századvég közvélemény-kutatása szerint

Karácsony Gergely elutasítottsága nagyobb, mint a baloldali összefogásé.

A jelek szerint azonban a a főpolgármester nem szándékozik változtatni a kijelölt irányon, és a fővárosban közlekedők problémáinak enyhítése helyett egyre több útvonalat lehetetlenít el Budapesten.

A többi között például a Lánchíd lezárása, a Blaha Lujza tér felújításával járó munkálatok, az alsó rakpart „pihenőparttá” alakítása, ráadásul még tovább nehezíti a fővárosi közlekedést, nem beszélve a már sokak által nehezményezett kerékpársávokról.

 

(mandiner.hu)

 

Add tovább!

Philip: Feri olyan magyar, aki a feleségét küldi Brüsszelbe, hogy ott kilóra árulja a hazáját.

Botrányos fotók! Bevették a hajléktalanok a Gellérthegyet