in ,

Egyre idegesebbek az autósok Budapesten, teljes az összeomlás a fővárosban – videó

A teljes káosz jellemzi Budapest autós és tömegközlekedését. Élhetetlen lett a főváros és egyre türelmetlenebbek az autósok Karácsony Gergely városvezetése miatt.

Karácsony Gergely városvezetését a teljes hozzánemértés, a szakértelem teljes hiánya és a kapkodás jellemzi. Az átgondolatlan és egyszerre történő beruházások teljesen megbénítottak a város fő ütőereit, lassan nincs olyan ember, akit ne érintene a mindennapossá vált gigadugók. Egyértelmű: mindenfajta forgalmi terv nélkül dúlták szét Budapestet.

 

ÍME A VIDEÓ:

https://videa.hu/videok/origo-videorovat/hirek-politika/egyre-idegesebbek-az-autosok-budapesten-gergely-karacsony-I7p92QrgsWda98U5?start=1.096754

 

 

 

A fővárosban lassan mindennapossá és megszokottá váltak a kilométeres kocsisorok és az akár egy órás araszolás is a dugóban. A tömegközlekedés szintén összeomlott az átgondolatlan lezárások miatt.

 

 

Elégedetlen vagyok a közlekedéssel, Budapest elveszett, járhatatlan Pestről Budára az út, ez rettenetes.”
– mondta egy általunk megkérdezett sofőr.

 

Idézzük fel, mert érdemes: Tarlós István főpolgármestersége idején számos, a közlekedést könnyítő beruházás valósult meg. Elkészült többek között a budai fonódó villamoshálózat, az 1-es villamos meghosszabbítása Kelenföldig, a 4-es metró megépítése és a 3-as metró kétharmadának a felújítása.

Természetesen Tarlós István főpolgármestersége alatt a fejlesztéseket nem egyszerre indították el, így élhető maradt a város.

 

 

Karácsony Gergely városvezetése mondvacsinált indokkal elnapolta 2019-ben az akkor már Tarlós István által előkészített Blaha Lujza tér és a Lánchíd felújítását is.

Mint ismert hétfőn reggel elkezdődött a Blaha Lujza tér felújítása, ami várhatóan jövő év végére készül el teljesen. Ezzel párhuzamosan pedig több lezárás is van, mivel zajlik az M3-as metróvonal hátralevő szakaszának a felújítása, a Nyugati pályaudvar, Lánchíd, pesti alsó rakpart Kossuth tér és Margit híd közötti szakaszának a teljesen összehangolatlan és átgondolatlan rekonstrukciója.

TEHÁT ELMONDHATÓ, HOGY HA KARÁCSONY GERGELY FOKOZATOSAN, MENTRENDSZERŰEN VÉGREHAJTOTTA VOLNA A TARLÓS ISTVÁN ÁLTAL ELŐKÉSZÍTETT PROJEKTEKET, AKKOR BUDAPEST MA IS EGY ÉLHETŐ VÁROS LENNE, ÉS NEM BÉNÍTANÁK MEG A VÁROS ÉLETÉT AZ EGYRE ELVISELHETETLENEBB DUGÓK.

A kapkodó és párhuzamosan több helyszínen elrendelt korlátozásoknak köszönhetően teljesen elesett a főváros.

 

A BUDAPESTI EMBEREK PEDIG – ÉRTHETŐEN – EGYRE TÜRELMETLENEBBEK.  

 

Add tovább!

Az EU kötelezettségszegési eljárást indított ellenünk – És ki nem sz__a le?

Lángokban Párizs, de Brüsszel hallgat, nem aggódik, csak miattunk – Könnygázt vetettek be a tüntetők ellen Párizsban – Videó