in , ,

Hajdú Péter becsicskította Noárt: „Egy dolgot akart, még több pénzt!” – 15 millió nem elég Noárkának

Megy a cicaharc a celebek között a nemzetközi bokszversennyel kapcsolatban.

A Blikk emlékeztet: Berki Mazsi, Brasch Bence és Molnár Áron kaptak volna lehetőséget arra, hogy tíz ország legjobbjai között bizonyítsanak a HELL BOXING KINGS nemzetközi bokszversenyen, de utóbbi nem vállalta a felkérést. A celebkategóriában Istenes Bence bizonyíthat, aki bezsebelheti a nyerteseknek járó 100 ezer dollárt (35,5 millió forintot). Hangsúlyozzák: 

az összdíjazás egymillió dollár, vagyis 355 millió forint.

Mint kiderült, a HELL BOXING KINGS indulóinak a felkészülését a HELL ENERGY Promotion Kft. 15-15 millió forinttal támogatja, azonban

 

Molnár Áron úgy érezte, szinte ingyen bunyózott volna.

A politikai aktivistaként elhíresült színész szerint ebből az összegből kellett volna finanszíroznia a edzőit, étrendet, regenerálódást elősegítő masszázst, gyógytornát, táplálékkiegészítőket, hidegterápiát, mentálhigiénés felkészülést.

„Nem kaptam volna meccspénzt, így 3 meccset ingyen bunyóztam volna, illetve az volt a mondás, hogy a meccspénzt is a felkészülési pénzből kell megoldani. Másrészt 

nagy meglepetés volt, amikor az első tárgyaláson szemben ült velem Hajdú Péter.

 Mint később megtudtam, ő is a Hell igazgatótanácsának tagja, ő is masszívan részt vesz ennek a szervezésében. Nekem semmi dolgom Hajdú Péterrel, ráadásul a Varga Judit-interjú után extrán összetettem a kezem, hogy nem kell részt vennem egy olyan programban, amihez ennek az embernek köze lesz” – mondta noÁr.

Hajdú Péter a közösségi oldalán pontokba szedve válaszolt a politikai aktivistának.

„1. Nem vagyok a HELL igazgatóságának tagja, a HELL Boxing Kings projektre lettem felkérve, mint producer. 24 éve vagyok televíziós, rengeteg hasonlóan nagy televíziós show műsort készítettem, többek között a legutóbbi Megasztárt is.

2. Sem ő, sem a managere nem említette a tárgyalások alkalmával, hogy problémájuk lenne a személyemmel. Egy dolgot szerettek volna: még több pénzt. 

Nettó 15 millió forint Molnár Áronnak nem volt elég a felkészülésre. Megjegyzem, hogy 10 ország összes celeb versenyzői közül, egyedül neki nem!

3. Ha Molnár Áron megkapta volna az általa kért összeget, akkor már nem számított volna, hogy én is lehetőséget kaptam, mint műsorkészítő a produkcióban! Akkor már nem kellett volna összemosni egy független magyar cég által megálmodott és megvalósított nemzetközi ökölvívó versenyt a politikával!

4. A HELL Energy politikától független, sikeres magyar vállalkozás! Soha nem volt köze a politikához és nem is lesz!

 A HELL Boxing Kings szervezőt nem érdekli, hogy ki milyen politikai nézeteket vall, hogy ki politikai aktivista és ki nem az, őket az ökölvívás érdekli és az, hogy az általuk megálmodott nemzetközi ökölvívó versennyel minél több fiatal tehetséget fedezzenek fel!”

 

 

(Mandi)

 

 

 
 

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!


 

     


Maffiabaloldal: hoppá! Már 2019-ben külföldről pénzelték Karácsony Gergely főpolgármesteri kampányát

Orbán Viktor VÉGRE az asztalra csapott – EGY SOR HAZAI HÍRPORTÁLT PERELT BE ORBÁN VIKTOR