in , ,

Van egy javaslatunk: ne olvassa senki, mit ír a közösségi médiában Vágó István! Csak provokál! Ignoráljuk!

Ignorálni kell

Vágó István nem okos. A kvízműsorokban az orra előtt voltak a megoldások és képernyőről olvasta fel a megoldásokat. Ettől még ő nem kvízprofesszor és nem is okos. Kb. olyan buta, mint Szabó Tímea. Annyi a különbség csupán, hogy Vágó István férfi, Szabó Tímea meg nő (ahogy az benne van az Alaptörvényben.) És ronda. Vágó István is ronda. Szabó Tímea is ronda. Belül is rondák. A belső rondaság meg kiül az arcra.

Nézzék:

 

Ez ilyen tipikus, pörkölt-szaftos-liberális szakáll. Pont olyan, mint a dagadt Váncsa Istváné:

 

Vagy olyan, mint Konok Péteré:

Itthon: Konok Péter egyetlen mondattal semmisítette meg Schmidt Máriát |  hvg.hu

 

 

Ha látsz egy embert a közéletben, nem ismered, akkor a pörkölt-szaft szakállról tudod, hogy az illető liberális, libernyák, kommunista, stb.

Na, de vissza Vágó Istvánhoz. Naponta tesz fel valami provokatív marhaságot, a jobboldali média (sajnos néha mi is) pedig úgy ugrik rá, mint gyöngytyúk a takonyra.

Lenne egy megoldásunk: mivel totálisan lényegtelen, hogy Vágó István mint hány ki a közösségi oldalára, mivel az ő véleménye lényegében semmit sem számít, annak amit mond, semmilyen politikai súlya nincsen, semmilyen fontos tisztséget nem tölt be, a hazai közéletben semmilyen meghatározó pozíciója nincsen, ezért ne is foglalkozzunk vele! Mivel a liberális toleránsok folyton kirekesztik a jobboldalt a kultúrából, a filmművészetből, az írásból, a színművészetből, javasoljuk, hogy a jobboldal rekessze ki Vágó Istvánt, teljesen!

 

 

mindenszo.hu

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Mi szükség van erre? Bencsik Gábor is el van tévedve – Nekiesett a Pozsonyi csata animációnak!

Szerdán óriási tüntetés lesz Trumpért! March for Trump – Videó