in ,

Apáti Bence reagált a libernyákok támadására – Arról adtak hírt, hogy én Vágó István halálának örvendeztem

A poszt marad, Vágó István pedig nyugodjon békében!

„Alapvetően igyekszem türelemmel és megértéssel fogadni Gyurcsány úr szektájának a tombolását, ugyanis tőlük ez a normál üzemmód, ilyen egy szekta, a szektatagoktól pedig pont ezt a fajta őrjöngést várja el az ember, de azért két dolgot megjegyeznék. Egyrészt a »végre megpihenhet« kifejezést szoktuk használni elhunyt szeretteinkre. A mondat időnként sírfeliratokon is fel-felbukkan.

Semmiféle gonoszságot, kárörvendést, és rosszindulatot nem hordoz, én sem annak szántam, épp ezért az újságíráshoz közelebb álló, vagy ülő kollégák ott a dollármédiában nem is rótták fel nekem, mert bár Gyuri bácsitól és az amerikai baloldaltól kapják a juttatásaik egy részét, azért nem teljesen analfabéták.

Ellentétben a Demokratikus Koalició által írt és finanszírozott izéktől, amelyek vagy aljasságból vagy mert olyan egyszerűek mint egy faék arról adtak hírt, hogy én Vágó István halálának örvendeztem. Ilyesmi természetesen nem történt. Másrészt nekem azt valahogy nagyon nehéz megérteni, hogy, hogy van, hogy a Dk aktivistái páros napokon ujjongva örvendeznek mondjuk Wittner Mária vagy Bajkai István halálán, páratlan napokon meg az én, és a családom halálát kívánva őrjöngenek amiatt, mert nem adtam meg a feltétlen tiszteletet az élete utolsó néhány évében gonosz, és gyűlölködő gyurcsányista trollként viselkedő Dk-s politikusnak.

Hát nem is, ahogy Homonnay Gergelynek is képtelen voltam, ugyanis egyik úrral sem az volt a baj(om), hogy Gy. Ferenc és a 2006-os rendőrterror elkötelezett hívei, vagy mert a baloldal politikusai, véleményvezérei voltak, hanem, hogy olyan ocsmány hazugságokat terjesztettek, olyan dolgokat írtak az oldalaikra, amiket most inkább nem idéznék, és roppant mód sajnálom, de ezeken a haláluk sem fog változtatni..

Vágó remek tévés volt, tőlem aztán ebben a minőségében ikonnak is lehet nevezni, de politikusként ezt finoman szólva sem lehet róla elmondani. Sőt.. A poszt marad, Vágó István pedig nyugodjon békében!”

 

 

– írja Apáti Bence.

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Puzsér megint mindenbe bele akar szólni! Fogd már be végre!

Hatalmas tömeg várta a pápát a Kossuth téren – képgaléria – Most minden liberális felsír