in , ,

Üzenet minden magyar választópolgárnak: légyszi’ ezt most ne cs*sszétek el!

Láttunk mi már karón varjút

Kedves magyar választópolgárok, politikai oldaltól függetlenül!

 

A cím nem véletlen. Mi már ugyanis láttunk karón varjút, falon pókot, és fűben nyuszit. Tudjuk miről beszélünk. Tényleg jó lenne már egy olyan választás, aminek nem ekkora a tétje. Ismét túl nagy, talán most még nagyobb, mint bármikor. Sokan közületek nem is tudja, fel sem fogja, mekkora a tét.

Mi átéltük a 2002 és 2010 között azt a förmedvényt, amit egyik mai fiatalnak sem kívánunk. Sokunk itt a szerkesztőségben akkor volt huszonéves, rá is ment vagy 10 évük a Medgyessy-Gyurcsány-Bajnai korszakra az életükből, a fiatalságukból. Az egész el lett cseszve akkor! És még utána is kellett vagy 5 év, mire helyreállt a rend az országban, a magyarok életében. Ez kb. 15 év! Egy ma negyven éves magyarnak nagyon sokba kerülne, ha Maki Zajék hatalomra jutnak, azt a pusztítást és rombolást az ország vagy nem heveri már ki sosem, vagy egy újabb jobboldali kormány sok – sok évnyi fáradtságos munka után tudja majd helyrehozni, és egy ma negyvenes éveit taposó magyar addigra már kb. 55-60 éves lesz. Szóval nekünk már nincs több időnk, türelmünk, meg kedvünk sem ehhez a csúnya politikai játékhoz, mert a bőrünkre megy, az életünkről szól, a békénkről szól, a viszonylagos jólétünkről.

Nem akarjuk elpazarolni a baloldalra az életünket!

 

Kérünk titeket, kedves magyarok, ezt most tényleg ne csesszétek el!

 

Köszi!

 

 

A mindenszo.hu szerkesztő Csapata

 

 

Add tovább!

Nyílt levél Muri Enikőnek: üdv a „klubban”!

Úgy köpköd, mint Maki – Amikor már nincsenek érvek, a baloldal szavazó köpköd: leköpték a Hír Tv-t! Szeretetország, mi? Videó