in , ,

Mindenki szépen nyugodjon le! Itt az ideje, hogy elkezdjük tényleg szeretni egymást – Na jó, azért nem mindenkit

Én szeretem Perintfalvi Ritát is

Az igaz ugyan, hogy az elmúlt négy évben rengeteg fenyegetést kaptunk, halálosat is, mi ilyet nem tettünk sosem, kemények voltunk, adtuk mi is az ívet, de sosem követtünk el uszítást, vagy bármi szörnyűséget, de mi mégis megkaptuk sokaktól, amit úgy véljük, nem érdemeltünk meg…

Sebaj, kibírtuk. Sokszor elmondtuk, hogy a Fegyőr, Perintfalvi, Hodász, Homonnay, Tordai, Jakab, Hadházy, Juszt, Schilling, Niedermüller, Gyurcsány, Márki, Noár, Alföldi, Vásárhelyi, Fluor, Parászka, Telex, 444, Puzsér, Potyondi, Jámbor, Cseh, Ujhelyi, Dániel Péter, Karácsony féle gyűlölködő, a jobboldalt fenyegető, a minket alázó, és gyalázó, lámpavasra kívánó, börtönbezárandó és egyéb üzenetek 4 év múlva megbosszulják magukat. Mi, rémisztő képződmények, moslékzabálók, gombák, akik trágyával vannak etetve, és sötétben tartva, nem tűrjük ezt sokáig, és mindig eljön az igazságtétel napja, órája. Eljött, április 3.-án.

És nem hagytuk a sok gyalázkodást, magyargyalázást, Szent István, és a Szent Korona sértegetését, és meg voltak lepődve, hogy válaszolunk a gyűlölködésre, és kikérjük magunknak a sok fenyegetést, mert itt van velünk Philip, Bohár, Szarvas, Huth, Bayer, Bencsik, Dömötör, Rétvári, Harrach, Kocsis, Rogán, Orbán, Nagy Feró, Gyurta, Skrabski, Deák Dani, Jurák, Szijjártó, Varga Judit, Varga Mihály, Dopeman (igen, ő is!), Borbás, Demeter Szilárd, GFG, Néző, Gajdics, Szilvay, Pindi (Pindroch), Kacsoh, Novák Katalin, Áder, Lévai Anikó, Németh Szilárd, Lotfi Begi, Mráz, Törcsik, ifj. Lomniczi, mindenszo.hu, 888.hu, pestisracok.hu, Pesti Tv, magyarnemzet.hu, vadhajtasok.hu, kontra.hu, hirtv.hu, mandiner.hu, vasarnap.hu, vdtablog.hu, Vágvölgyi, Szalóki, Földi László, Földi-Kovács Andrea, Miklósa, Csókay professzor, Böjte atya, Tátrai Tibor, és még nagyon nagyon sokan mások, akik válaszolnak a túloldali gyalázkodásra, és kiállunk egymást mellett.

 

Ettől még mindkét lista tagjai magyarok, nem kell, hogy ölre menjenek egymásért, mert van pár hülye libernyák politikus, nem kéne az ő megosztó politikájukat átvenni, és ráerőltetni az egész magyarságra.

Tudjuk, hiú ábránd, de jó lenne, ha egy kicsit jobban szeretnénk egymást azért. Persze, gúnyolódunk mi is, meg üzenünk keményeket, de nem a szavazókat küldjük el másik országba, hanem azokat a politikusokat (Dobrev pl), akik megkárosítják, és megosztják a magyar nemzetet, akik kettéválasztják honfitársainkat, akik árkokat ásnak.

 

De mi szeretjük pl. Perintfalvi Ritát is, meg Márki-Zay Pétert is: nagyon sokat tettek ezért a kétharmadért. Valahol köszönjük nekik. Stresszes volt, meg nehéz volt őket elviselni, de : KÖSZÖNJÜK SZÉPEN! Az ütésekből felálltunk, a pofonoktól még jobban megkeményedtünk, nem tudtak ránk számolni 10-et, hanem 8-nál felálltunk, és április harmadikán bevittük a K.O-t.

Összefoglalva: most kicsit nyugodjunk le, vége van, aki ünnepel, ünnepeljen, akinek gyászolni valója van, gyászoljon, de ne essünk egymás torkának. Például az országot sem kell elhagyni, Orbántól nem lesz szarabb világ itt, sőt, ti is kaptok CSOK-ot, családtámogatást, autóvásárlási támogatást, falusi CSOK-ot, SZJA mentességet, SZJA visszatérítést, béremelést, adókedvezményeket, olcsóbb benzint, árstopot, hitelmoratóriumot, magasabb fizetéseket, stb. Maradjatok itt, küzdjetek velünk, együtt hazánkért.

 

Köszi!

 

A mindenszo.hu szerkesztő csapata

 

U.i.: ha a két oldal felsorolásából valaki véletlenül kimaradt: bocsi.

 

 

Add tovább!

Négy éve még a teljes baloldali vezetés lemondott – Jakabék most Makira mutogatnak – Jó kis bűnbak lett belőle

Te jó ég! Ennyi településen nyert az ellenzék vasárnap