in ,

Hölvényi György: a baloldal megfékezésére jobboldali összefogásra van szükség

Hölvényi György, aki a Forza Italia meghívására, az olasz párt pénteken kezdődött kétnapos kongresszusán vesz részt

Annak érdekében, hogy az egyre radikálisabb baloldalt meg lehessen fékezni Európában, széleskörű jobboldali összefogásra van szükség – jelentette ki Hölvényi György, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) európai parlamenti (EP-) képviselője Rómában pénteken.

 

Hölvényi György, aki a Forza Italia meghívására, az olasz párt pénteken kezdődött kétnapos kongresszusán vesz részt, az MTI-nek telefon nyilatkozva azt mondta, a június végén esedékes európai parlamenti választások tétje, hogy a normalitás visszatérjen Európába, ami a jobboldal megerősödése és együttműködése nélkül nem lehetséges.

 

Az EP-képviselő, a KDNP külügyekért felelős alelnöke Antonio Tajani olasz miniszterelnök-helyettessel és külügyminiszterrel, a Forza Italia elnökjelöltjével folytatott megbeszélést pénteken. Hölvényi elmondta, Tajani gyakorlott európai politikusként keresi annak lehetőségét, hogy a jobbközép pártok a remélt megerősödés után miként tudnak együtt dolgozni Európában. Tajani, aki Silvio Berlusconi pártalapító halálát követően, a kongresszus szombati szavazásával betöltheti a Forza Italia elnöki tisztjét, hídszerepet kíván vállani a jobbközép pártok európai összefogásában – mondta. A KDNP érdekelt egy széleskörű jobboldali összefogásban – jelentette ki.

Minden lehetőséget meg kell ragadni a meglévő kapcsolatok kiszélesítésére, ugyanis csak így van esély egy normális Európa megteremtésére”

– fogalmazott. Az európai parlamenti választásnak óriási tétje van, mert a valóság és a politikai kommunikáció eltávolodott egymástól – hívta fel a figyelmet. A normalitást vissza kell hozni Európába. Ez a jobboldal megerősödése nélkül nem lehetséges – húzta alá a politikus.

 

Noha az országok és gazdaságaik méretében, valamint a politikai hangsúlyokban is különbségek vannak, egyeztetésre van szükség, hogy a jobboldali összefogás léte jöhessen az európai választások utáni egy uniós parlamenti együttműködés érdekében. Az együttműködés sikere a valóságot hozza vissza Európába, nagyobb biztonságot, stabilitást és jobb megélhetést biztosítva – zárta gondolatait Hölvényi György.

 

 

(pestisracok.hu)

 

 

 

 

Kérjük a segítségedet!

Példátlan politikai ítélet a magyar bíróságon – Wittinghoff videója miatt a mindenszo.hu-nak több, mint 4 millió forintot kell fizetnie sérelemdíjként! Az ítélet jogerős!

Portálunk szerkesztői bérből és fizetésből élnek, azok pedig nem akkora összegek, hogy több, mint 4 millió forintot ki tudjunk fizetni. Nem tudunk, nincs ennyi pénzünk, sem megtakarításunk, azonban lakásunk van, amit Wittinghoff és a politikai ítélet miatt elárvereznek a fejünk felöl: kvázi a bíróság kitesz minket az utcára.

Csak pár napunk van összegyűjteni valami csoda folytán ezt a 4 millió forintot, megadjuk a számlaszámunkat, ahova várjuk az esetleges támogatásokat, hátha mégis maradt még valami remény….

Számlaszám:

Erste bank

11600006-00000000-43559002

 

Rendkívüli interjú Szilágyi Ákossal a 2006-os szobortervvel kapcsolatban – Videó

Brávó! Újabb öngól: az EU elfogadta a 13. szankciós csomagot