in , ,

Totális káosz – Maki Zaj féle demokrácia: nem kérdezhet tőle a sajtó – Ezzel szemben Orbán Viktor 3 órás nemzetközi sajtótájékoztatót tartott

Érdekes demokráciafelfogás

Nézzék ezt a videót.

 

A videó megnézése után tegyük fel a kérdést: mi történt? Miért történik ez? A válasz egyszerű: Feriék szóltak, hogy “kurvanagy” gáz van, Peti elszabadult, kell hát egy sajtófőnök, aki befogja a pofáját neki, egészen a választás napjáig. Erre a szerencsétlen nőre esett a választás, az meg sok pénzért (ami ki tudja, honnan jön) elvállalta.

És ezek után Orbán a fasiszta egy demokrata szenátor szerint. Chuck Schumer szerint a magyar miniszterelnök mindent megtesz, hogy leépítse a demokráciát Magyarországon.

Azért a szenátor szétnézhetne Hollandiában, ahol kutyával tépetik szét a tüntetőket, vagy Németországba, ahol rendőrségi buszban verik félholtra a németeket. Azok bezzeg mintademokráciák, igaz?

Hollandia:

 

 

Németország:

 

 

Most képzeljék el, ha mindez Orbán Viktor kormányzása idején történne Magyarországon! De nem itt történik.

A demokrata szenátor, Chuck Schumer szerint a magyar miniszterelnök mindent megtesz, hogy leépítse a demokráciát Magyarországon. De mivel is? Hollandia és Németország nem zavarja a szenátort.

Érdekes, ugye?

 

De hol is tartottunk? Valahol ott, hogy Maki Zajtól nem lehet kérdezni. Bekussoltatták az új sajtófőnökei.

 

Mutatunk egy videót, ahol Orbán Viktort kérdezi a sajtó kb. 3 órán át!

 

 

Van még kérdés?

 

mindenszo.hu

 

Add tovább!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Budapest, így szeretlek! Hajléktalanok költöztek a leszerelt BKK-automaták helyére – Ez Kamu Geri mementója – Egy szarfészek lett Budapestből