in , ,

Budapest, így szeretlek! Hajléktalanok költöztek a leszerelt BKK-automaták helyére – Ez Kamu Geri mementója – Egy szarfészek lett Budapestből

Íme

A memento jelentése: fontos dologra emlékeztető jel.

Kezdődött az egész azzal, hogy Kamu Geri lett a főpolgármester 2019-ben. Örömködtek, tapsoltak is neki rendesen.

Az nem gáz, ha nem tudsz gitározni, de akkor legalább ne lépj fel! – MINDEN SZÓ.hu

 

 

Nagy volt a bulika. Majd hirtelen másnap klímavészhelyzetet jelentettek be. Jelentsen ez bármit is. Aztán két év alatt – vélhetően a klímavészhelyzet jegyében – be akarják építeni a Mocsárosdűlőt, több fát vágtak ki 2 év alatt, mint amennyit ültettek (ültettek ezek egyáltalán valamit, vagy csak cipelték a csemetéket a kampányban mindenhova?), aztán lettek darázsgarazsak, méhlegelők (a levágatlan gazt így nevezték el), rovarhotelek, bringasávok, amin csak bringások nem közlekedenek, leszerelt kukák, és ma már leszerelt BKK jegyautomaták is.

 

Zöld Budapest, mi? Karácsony Gergely most éppen 85 fa kivágásáról döntött – MINDEN SZÓ.hu

 

Sikerült olyan helyen is leszerelni az automatákat, ahol hatalmas a forgalom, pl. Keleti pályaudvar, M4-es metrólejáró, ahol csak 1 db automata maradt, de nagyjából 5 is kevés lenne oda!

 

Szóval leszerelték a jegyautomatákat, ahova szépen be is költöztek a hajléktalanok, valahogy így:

(Fotó: Metropol, Kallos Bea)

 

 

Mi, és a többi jobboldali sajtó, meg a politikusok is figyelmeztették a feledékeny budapesti szavazókat, de ők nem hallgattak ránk. Őket magával rántotta a ballib média, és a politikusok mézes-mázas szavai. Mindenki kampányol, nincs ezzel gond. Csak van, aki próbálja betartani az ígéreteit, van, aki pedig az ellenkezőjét teszi, mint pl. Kamu Geri.

Budapestből két év alatt egy szarfészek lett!

 

GRATULÁLUNK!

 

mindenszo.hu

 

 

Add tovább!

Elhunyt Dobos Attila

Totális káosz – Maki Zaj féle demokrácia: nem kérdezhet tőle a sajtó – Ezzel szemben Orbán Viktor 3 órás nemzetközi sajtótájékoztatót tartott