in ,

Háztűznézőben jártak????? – Házkutatást tartottak a NAV nyomozói Maki Zaj mozgalmánál

Ezt maga a 2022-es közös ellenzéki listavezető jelentette be, megjegyezve, hozzájuk „kémeket építettek be”.

Az Állami Számvevőszék szerint a 2022-es választások során a Demokratikus Koalíció, a Jobbik, az LMP, az MSZP, a Momentum Mozgalom és a Párbeszéd a Márki-Zay Péter nevével fémjelzett MMM-től „nem pénzbeli vagyoni hozzájárulásban, azaz tiltott párttámogatásban részesült a választási kampány során ezen pártok helyett és érdekében finanszírozott kampánytevékenység formájában”.

 

Az ellenőrzés során a jogsértés ténye, valamint részben a tiltott párttámogatás összegszerűsége is megállapítható volt”

– fogalmazott az ÁSZ, megjegyezve, emiatt büntetés kiszabását állapították meg, ugyanakkor a külföldi támogatásban érintett kampánypénzek miatt a NAV is eljárást folytat. Mint kedd délután kiderült, igen aktívan.

MZP megint maga tett bejelentést
A mai reggel a NAV nyomozói előbb a Mindenki Magyarországa Mozgalom könyvelőjéhez szálltak ki házkutatásra, majd pedig a szervezt budapesti irodájában jelentek meg”

 

„Tudtuk, hogy bennünket nemcsak megfigyelnek, lehallgatnak, közénk ügynököket, kémeket építenek be, hogy a saját csapatunkban is vannak, akik minden lépésünkről jelentést tesznek a Fidesznek” – magyarázta az ellenzéki pártok 2022-es közös listavezetője, aki korábban maga vallotta be, hogy az Action for Democracy nevű szervezet az Egyesült Államokból támogatta dollárokkal az ellenzéki kampányt.

Levélben fordultunk az adóhatósághoz, amint válaszolnak, arról is beszámolunk!

 

(Mandi)

 

 

Kérjük a segítségedet!

Példátlan politikai ítélet a magyar bíróságon – Wittinghoff videója miatt a mindenszo.hu-nak több, mint 4 millió forintot kell fizetnie sérelemdíjként! Az ítélet jogerős!

Portálunk szerkesztői bérből és fizetésből élnek, azok pedig nem akkora összegek, hogy több, mint 4 millió forintot ki tudjunk fizetni. Nem tudunk, nincs ennyi pénzünk, sem megtakarításunk, azonban lakásunk van, amit Wittinghoff és a politikai ítélet miatt elárvereznek a fejünk felöl: kvázi a bíróság kitesz minket az utcára.

Csak pár napunk van összegyűjteni valami csoda folytán ezt a 4 millió forintot, megadjuk a számlaszámunkat, ahova várjuk az esetleges támogatásokat, hátha mégis maradt még valami remény….

Számlaszám:

Erste bank

11600006-00000000-43559002

Medvegyev üzent a nyugatnak: „Macronnak valószínűleg fejébe szökött a vizelet!”

Bognár Zsolt Feri értékelhetetlen parlamenti felszólalásáról – „Ferenc testvér mellett közvetlenül a frissen, ropogósan kinevezett Momentum frakcióvezető Bedő Dávid hallgatja átszellemülten a nagy mesélőt”