in ,

Hatalmas a műsor a baloldalon – Egymást anyázzák – Csintalan Sándor árulással vádolta meg a legtöbbet árulózó Márki-Zayt

„Ma én azt mondom, hogy ő az ellenzék rémálma” – mondta az egykori közös miniszterelnök-jelöltről Csintalan Sándor.

 

Az ellenzéki pártok guruló dollárok miatti ÁSZ-büntetéséről esett szó a Kötöttfogás csütörtöki műsorában, ahol a szereplők felidézték: az egész amerikai kampányfinanszírozási botrány Márki-Zay 2022 augusztusi Magyar Hang-podcastban történt elszólása miatt tudódott ki.

 

 

„Ma én azt mondom, hogy ő az ellenzék rémálma”

Ennek kapcsán meglepő kijelentések hagyták el a 2022-ben még a közös miniszterelnök-jelölt mellett megszólaló és 2023 júniusában az MSZP-be belépett Csintalan Sándor száját.

„Vagyok már annyira öreg, hogy én azt csak úgy beszopjam… Tény, önkritikusan be kell vallanom, hogy amikor még a HírTV-ben dolgozott, és megjelent Márki-Zay, nemcsak mi ketten gondoltuk azt, hogy ez a pasi lesz Orbán rémálma.

 

 

Ma én azt mondom, hogy ő az ellenzék rémálma. Erős kétségeim vannak, hogy csak úgy elszólta magát”

– mondta Csintalan, ezzel kvázi árulással megvádolva a mindenkit árulózó Márki-Zayt.

 

 

A jelenet az alábbi videóban, a 31. perctől nézhető meg:

 

 

 

 

 

 

– olvasható a Mandineren.

 

Mindenszo.hu kommentár: nagyon jó dolog ám látni a baloldal vergődését! Ez a záloga annak, hogy hazánk megmarad magyarnak. Amíg a baloldal vergődik, addig is Orbán Viktor kormányoz. Ennyi.

 

 

mindenszo.hu

 

 

 
 

Kérjük a segítségedet!

Példátlan politikai ítélet a magyar bíróságon – Wittinghoff videója miatt a mindenszo.hu-nak több, mint 4 millió forintot kell fizetnie sérelemdíjként! Az ítélet jogerős!

Portálunk szerkesztői bérből és fizetésből élnek, azok pedig nem akkora összegek, hogy több, mint 4 millió forintot ki tudjunk fizetni. Nem tudunk, nincs ennyi pénzünk, sem megtakarításunk, azonban lakásunk van, amit Wittinghoff és a politikai ítélet miatt elárvereznek a fejünk felöl: kvázi a bíróság kitesz minket az utcára.

 

Csak pár napunk van összegyűjteni valami csoda folytán ezt a 4 millió forintot, megadjuk a számlaszámunkat, ahova várjuk az esetleges támogatásokat, hátha mégis maradt még valami remény….

Számlaszám:

Erste bank

11600006-00000000-43559002

 

Schiffer jól látja: Sulyok megválasztása üzenet Brüsszelnek is

Bayer Zsolt a DK-s Rónai Sándorról: „Patkánypofájú, gyáva, sz@r gazember” – Videó – Íme a baloldal igazi arca