in ,

Tényleg széthullik a Jobbik – “Elárulták a nemzeti radikalizmust” – Kilépett a feloszlatott székesfehérvári alapszervezet összes tagja a Jobbikból

Ennek a pártnak annyi

“Elárulták a nemzeti radikalizmust” – Kilépett a feloszlatott székesfehérvári alapszervezet összes tagja a Jobbikból

 

A nemrégiben feloszlatott székesfehérvári Jobbik alapszervezete által portálunkhoz eljuttatott közlemény szerint az összes tag közös elhatározással kilépett a pártból. Döntésüket többek között azzal indokolták, hogy a Jobbikban mára eltűntek a korábban lefektetett értékek és irányelvek, továbbá úgy fogalmaztak, hogy a Jobbik mára az SZDSZ lett új köntösben, új csomagolással, okosabban átplasztikázva, hogy “újra hinni lehessen a rombolóknak”. 

A Jobbik székesfehérvári alapszervezetének feloszlásával már korábban foglalkozunk, most azonban portálunkhoz eljuttatott közleményükben arról írtak, hogy ki is léptek a Jobbikból. Az alapszervezet főbb indokai a következők:

  • A Jobbikban eltűntek azok az értékek és irányelvek, amelyek az Alapító Nyilatkozatban le vannak fektetve.
  • Nem kívánnak tovább asszisztálni egy “értékösszemosó” párthoz. 
  • Nem kívánnak a balliberális pártvezetőkkel, politikusokkal egy zászló alatt tüntetni, liberálisokkal közösen árpádsávos és szivárványos zászlót lengetni.

Írásuk szerint ez a Jobbik már köszönőviszonyban sincs a régi párttal, folyamatosan történnek a hatalmon kívüli paktumozások, taktikázások, amiket a feloszlatott szervezet a saját szemével látott. A székesfehérvári alapszervezet úgy fogalmaz (Csurka Istvánhoz hasonlóan), a Jobbik mára az SZDSZ lett új köntösben, új csomagolással, okosabban átplasztikázva, hogy “újra hinni lehessen a rombolóknak”.

Érdekesség lehet még, a kilépő tagok a háttérből szálakat mozgató emberekről beszélnek, akik a párt értékeit lezüllesztették, és olyan tanácsokkal látták el a Jobbik vezetőségét, amelyek teljesen ellentétesek a keresztény nemzeti radikalizmussal. Végezetül leírják, civil szervezetként fognak tovább dolgozni Székesfehérvárért, és nagyon sajnálják, hogy a párt ennyire elárulta a nemzeti radikalizmust, tönkretették a nemzeti mozgalmukat.

Vezető kép: MTI

(forrás:Ambrus Petra, pestisracok.hu)

Beszólt Brüsszelnek Márfi érsek – Márfi érsek pünkösdi üzenete: a Szentlélek világosítsa meg az európai vezetők elméjét, akik sötétségben járnak

EZ IGEN! – Brutális fegyverarzenálra csapott le a TEK