in ,

NAGY IGAZSÁG – Novák: Vona a Jobbik Gyurcsány Ference

Vona olyan tehertétel lett a Jobbikban, mint a baloldalnak Gyurcsány

Vona olyan tehertétel lett a Jobbikban, mint a baloldalnak Gyurcsány – jelentette ki Novák Előd az ATV-ben hozzátéve, a DK elnöke is nagyon tehetséges, mégsem tudják a baloldalon sem lenyelni, sem kiköpni. A Jobbik volt alelnöke az ÁSZ büntetés kapcsán arról is beszélt, a tartozásra gyűjtött pénzt nem a bírságra kifizetésére fordította a párt.

 

Novák Előd, a Jobbik volt alelnöke Vona Gábor bábjának nevezte a Jobbik jelenlegi elnökét, Sneider Tamást az ATV műsorában. Hozzátette, Vona szándékosan olyan politikusokat választott utódjának, akik bármikor visszaadják neki a hatalmat. Elmondta, bár egyelőre mozgalomként dolgoznak a Jobbikból kivált tagok, holott szerinte egy új párt létrehozásának több értelme lenne. Az ÁSZ büntetés kapcsán pedig azt mondta, a tartozásra gyűjtött pénzt nem a bírságra kifizetésére fordította a párt, hanem felélte. Hozzátette, erről azoktól az emberektől tud, akik a pártvezetés bizalmi köréhez tartoznak.

 

Gyakorlatilag igen, még a postának is 100 milliónál nagyobb tartozás áll fenn, tehát gyakorlatilag minden pénzt elköltött a párt. Még annak ellenére is, hogy meglehetősen nyomott áron kapta ezeket a bizonyos óriásplakátokat

-fogalmazott.

Arról is beszélt, komoly csalódásként élték meg Dúró Dórával a kizárást, hiszen már eddig is komoly feszültségek voltak szerinte a pártban, eddig sok minden lenyeltek. A volt alelnök szerint sokan elhitték azt az ígéretet Vona Gábornak, hogy a Jobbik megnyerheti a választást, holott belülről már látszódott, hogy a győzelem nem fog összejönni. Novák Előd azt mondta,

a kétharmados Fidesz-győzelemben Vona Gábornak szerinte súlyos felelőssége van, mivel a Jobbik politikáját úgy vitte az elmúlt időben, hogy a jobboldali szavazókat nem szólították meg, a saját bázisuknak jó nagy részét pedig átengedték a Fidesznek.

Forrás: ATV; fotó: MTI

(forrás:pestisracok.hu)

NA VÉGRE! – Az illegális migráció megfékezéséért német-osztrák-olasz együttműködés indul

EXKLUZÍV – Az első és egyben utolsó, be nem fejezett portréfilm Lovas Istvánról (videó!)