in ,

Tényleg ez történik Németországban: internálótáborokba küldik a németek azokat, akik nem tartják be a karanténszabályokat – Várjuk Jourová aggódását!

Fogolytáborokat hoznak létre Németországban

Fogolytáborokat hoznak létre Németországban, hogy oda internálják azokat, akik nem tartják be a karanténszabályokat – írja a Breitbart. Ezek között lesz korábbi menekülttábor, máshol fiatalkorúak börtöneit alakítják át erre a célra.

 

A szászországi tábor Drezdában, egy volt menekülttáborban lesz. A szász belügyminiszter szerint a bíróságok határoznak majd erről, amennyiben a szóbeli figyelmeztetés és a pénzbírság is hatástalan volt.

Roland Wöller belügyminiszter hozzátette, hogy a múlt héten a hatóságok 300 szóbeli figyelmeztetést és 1400 bírságot szabtak ki a koronavírus-szabályok megsértése miatt. Drezdában egy illegális bulit paprika spray-vel oszlatott fel a rendőrség.

 

MÁS TARTOMÁNYOKBAN KÓRHÁZAKAT VAGY FIATALKORÚAK BÖRTÖNEIT ALAKÍTJÁK ÁT KORONAVÍRUS-FOGOLYTÁBORRÁ.  

Az elmúlt hetekben Németországban az új fertőzöttek száma és a halálesetek száma is jelentősen nőtt, volt, hogy egyetlen nap alatt 1250-en haltak meg.

Angela Merkel kancellár néhány napja arról beszélt, hogy ha nem sikerül megfékezni a járványt, akkor húsvétra a jelenlegi tízszeresére nőhet a fertőzöttek száma – vagyis akár 250-300 ezerre naponta.

(origo.hu)

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Brutális kettős mérce – Kínai és orosz vakcina – Orbán mondja: nem jó, ha Németország: az jó!

A jobboldal rádiójában (Rádió1) gúnyolódtak Balázsék Müller Cecílián – Mert az ugye szerintük vicces, hogy életveszélyesen megfenyegették – Videó