in ,

A jobboldal rádiójában (Rádió1) gúnyolódtak Balázsék Müller Cecílián – Mert az ugye szerintük vicces, hogy életveszélyesen megfenyegették – Videó

Undorító

Nyomozást indítottak a Müller Cecíliát ért fenyegetés miatt. 

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda folytat nyomozást a Müller Cecíliát ért fenyegetés ügyében, közölte az Országos Rendőr-főkapitányság.

A folyamatban lévő eljárás miatt egyéb részletet nem árultak el, így nem tudni, hogy történt-e már kihallgatás, illetve gyanúsítás.
Hétvégén derült ki, hogy testőrök védik az országos tiszti főorvost, mert a járvány elleni védekezés vezetője fenyegetést kapott.

A vonatkozó rendelet szerint a személyvédelmet a TEK, vagy a Készenléti Rendőrség láthatja el. A Telex és a 24.hu információi szerint is Müller Cecília esetében a készenléti rendőrök biztosítják a védelmét. A rendeletnek köszönhetően Müller Cecília hasonlóan magas színvonalú védelmet kaphat, mint a miniszterelnök, a miniszterek, a diplomaták vagy a nemzetközileg védett személyek. – írja a pestisracok.hu.

 

 

És Balázsék szerint ez vicces a Rádió 1-en. De mit is várunk egy liberális Sebestyén Balázstól és egy még liberálisabb Vadon Janitól? Rákóczi Feri pedig havi milliókért betömött pofával asszisztál ehhez az aljassághoz.

A balliberálisokon nem is lepődünk meg, de már lassan azon sem értetlenkedünk, hogy ez a gyalázat miért egy jobboldali médiában (Rádió1) történik? Hiszen Andy Vajna tulajdona volt és a Rádió1 ma is kormányközeli. Elvileg. Sebaj, mi már vagy ezerszer megírtuk, hogy egy ilyen műsorral a saját szánkba szarunk bele, de a kormány folytatja. Ez kb. olyan, mint amikor Balázsék azon viccelődtek pár éve, hogy ők bizony a Nemzeti Konzultációt bátran kidobták a kukába, mert annyit ér. Most pedig a Müller Cecíliát ért fenyegetésen gúnyolódnak (egészen pontosan a 2021.02.02.-i adásról van szó). Balázsék szerint megér pár poént, aljas gúnyolódást egy ilyen fenyegetés. Hiába biggyeszti oda a műsor végére 10 órakor Bazsika, hogy “Mi azért nagyon kedveljük Müller Cecíliát…”, bla, bla bla…de azért belerúgtok!

Sebaj, tömjük ki állami támogatással a HétöznaPICSAcsalódások zenekart is, akik majd a koncert közben Orbánoznak és gyalázkodnak. Bravó, ismét csak azt tudjuk mondani a jobboldalnak: BRAVÓ! Ennél hülyébbek már nem is lehetünk.

 

Balázs ezek szerint semmit sem változott.

Íme a videó:

 

mindenszo.hu

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Tényleg ez történik Németországban: internálótáborokba küldik a németek azokat, akik nem tartják be a karanténszabályokat – Várjuk Jourová aggódását!

Az ellenzék szerint Orbán felelős a 12000 halottért. E logika alapján viszont Orbánnak köszönhető hogy meggyógyult 300 ezer magyar