in ,

Szilágyi Ákos nyílt levele Magyar Péternek: Péter, legyen ennyi elég!!!

Nem tudod a rést kijavítani, ha ledöntöd hozzá a falat

Péter, legyen ennyi elég!

A hazám, Magyarország és nemzetem védelmében követelem Tőled!

Te abba a hajóba fúrsz léket, amelyben mi, 15 millióan utazunk és melynek hajógerendái közt egyébként is szivárog már a víz.

Tisztázzuk először, hogy Téged az ellenség fizet? Ha így van, ne is olvasd tovább soraimat.

Ha viszont az igaz, amit többször megerősítettél Gulyás Márton és már több, mint másfél millió hazánkfia füle hallatára, miszerint Te megrögzött, nemzeti érzelmű, elkötelezettségű, családilag is hozzánk kötődő ember vagy, aki jelenlegi kormányunk működését alapvetően támogatandónak tartod, pusztán bizonyos általad megfogalmazott túlkapásokat sérelmezel.

Nos!

Nem a rókához megyünk „segítségért”, ha tudni véljük, hol van a lyuk a baromfiudvar kerítésén.

Sokan erkölcsi győzelmet emlegetnek a kiállásoddal kapcsolatban. Ezt az „erkölcsi győzelmet” dobod oda egy olyan sátánista mészárszékre, ahol az erkölcsöt még hallomásban sem ismerik.

Azon hentesek asztalára dobod, akik egy világháború szélére sodorták a világot, akiknek a háborúja folytatása ellen szinte csak egy ember szólal fel folyamatosan, vállalva minden vegzálást, kirekesztési kísérletet, zsarolást és a legteljesebb mértékben jogtalan, uniós eljárásokat és alanyi jogon Magyarországnak járó pénzmegvonásokat.

Akiknek vállukon kellene hordozni Novák Katalint, hisz vádjaik szerint kitört a NER bigott, maradi birodalmából és harcostársuk, példaképük és elvbarátjuk Daniel Cohn-Bendit-i magasságokba emelkedett. Ehelyett saját, támogatott ideológiájukkal szembefordulva kiáltanak bűnöst, ha az nem az ő köreikből való.

Akik elárasztották migránsokkal Európa nyugati felét. Akik barátilag felrobbantották az Északi Áramlatot, akik tucatnyi öngyilkos, Oroszország elleni „szankcióval” karöltve gazdaságilag térdrekényszerítették a mi, a magyarok jobb sorsra érdemes otthonát, Európát.
Akik ugyanezt a jobb sorsra érdemes Európát erkölcsileg és morálisan lezüllesztették az elmúlt néhány, rövid évtizede alatt, a gender, az LMBT őrületnek is köszönhetően és akik az igazi pártfogói a most hamisan, egyetlen sajnálatos, marginális eset okán ránk kenni igyekvő pe….fíliának.

Akik épp most kívánják likvidálni az európai mezőgazdaságot, hogy szabad teret nyissanak az amerikai-ukrán, génkezelt mezőgazdasági áruknak.

Egyenesen a „nem létező” Soros terv kerekei közé dobtad és dobod napról napra saját hazádat. Gondoljátok meg, proletárok! – jut eszembe a régi intelem.

 

Indulataid érthetőek, volt feleséged „védelme” nemes cselekedet.

Mégis azt a szeretőt juttatod eszembe, aki addig veri, rugdossa vágyott párját dühödt szerelemféltésből, amíg a szeretett nő belehal. Másnap, kijózanodva, már késő a bánat, a megbánás. Azért szólok én, most, ma, hogy ne kelljen megbánnod jobban a holnapod. És persze önző módon miattunk, a nemzet okán.

Nem Téged féltelek (elsősorban). Velem ellentétben, Te hosszasan voltál haszonélvezője a most Általad kárhoztatott rendszernek.

Magunkat féltem.

Kálmán Olga ma már egyenesen Orbán Viktor fejét követelte az ATV-ben.

Ha ez így van, Te mit akarsz?

Feltéve, de meg nem engedve képzeljük el világunkat egy szabadra engedett LMBT-vel, kinyitott határokkal, melyeken áradnak be a migránsok és az ukrán GMO-s gabonaszállítmányok, kivégezve a teljes magyar mezőgazdaságot. Ha Magyarországot nem magyarok tulajdonolják, hanem külföldi befektetők, cégek, akiket még véletlenül sem érdekli a megszállt területek lakóinak hogyléte. Akik nem kívánnak CSOK programmal, rezsicsökkentéssel, gyermekvédelmi törvénnyel tenni valamit Magyarország polgáraiért.

Holland életszínvonalon ingyenélő migránsokkal lesz teli az ország, amíg a hazai nyugdíjasok 45 év munkaviszony után bocsánatkérően állhatnak félre a szupermarket ajtaján, ha egy jóltartott migráns horda épp arra téved.

Válhatunk pillanatok alatt Lengyelországgá és 2006 is feltámadhat egy másodperc alatt, bármennyi 2/3 után is. Visszatérhet az igazi Rákosi korszak, a teljes gondolat-diktatúra. Nézzünk csak nyugati irányba szeretett Európánkban!

A rémálomnak itt vége, de ne felejtsük a kísértetkastélyban látottakat!

Érted jöttünk elvtárs, nem ellened!
Péntekre egy „gyermekvédő” zászló alatti, hazaáruló fesztiválra toborozzák megtévesztett ifjainkat azok az ellenzéki véleményvezérek, akik még Azahriah-ot is beszervezték a három sportcsarnoknyi rajongótáborával egyetemben, hogy jóemberkedésbe csomagolt kormányellenes indulatkorbácsoló szeánszon vegyenek részt a Hősök terén.

A HírTV műsorában Jeszenszky Zsolt a rendezvényt és annak rendkívül profi szervezését a CIA ujjlenyomatát is látni véli az eseményen.

A Majdan 5 milliárd guruló dollárt ért meg a szervezetnek.

Magyarország narancsa Ukrajnához képest sokkal kisebb, sárgább és savanyúbb, de vezetője bőven megér egy misét, egy nagymisét.

Péter! Ez lenne a cél?

Szilágyi Ákos

 

 

 




Kérjük a segítségedet!

Példátlan politikai ítélet a magyar bíróságon – Wittinghoff videója miatt a mindenszo.hu-nak több, mint 4 millió forintot kell fizetnie sérelemdíjként! Az ítélet jogerős!

Portálunk szerkesztői bérből és fizetésből élnek, azok pedig nem akkora összegek, hogy több, mint 4 millió forintot ki tudjunk fizetni. Nem tudunk, nincs ennyi pénzünk, sem megtakarításunk, azonban lakásunk van, amit Wittinghoff és a politikai ítélet miatt elárvereznek a fejünk felöl: kvázi a bíróság kitesz minket az utcára.

 

Csak pár napunk van összegyűjteni valami csoda folytán ezt a 4 millió forintot, megadjuk a számlaszámunkat, ahova várjuk az esetleges támogatásokat, hátha mégis maradt még valami remény….

Számlaszám:

Erste bank

11600006-00000000-43559002

Beérett a balos hergelés: agresszív támadás érte a józsefvárosi Fidesz irodáját

Bognár Zsolt nekiment a Mandiner ostoba üdvöskéjének, Martin Ethelwolfnak