in ,

Beérett a balos hergelés: agresszív támadás érte a józsefvárosi Fidesz irodáját

Agresszív támadásnak esett áldozatul a józsefvárosi Fidesz irodája csütörtök reggel

Agresszív támadásnak esett áldozatul a józsefvárosi Fidesz irodája csütörtök reggel. A helyi Fidesz szerint meg akarják félemlíteni őket, ez az eredménye a baloldal gyűlöletpolitikájának, annak, hogy szélsőséges agresszív szervezetek támogatásával folyamatosan fenyegetik a jobboldali embereket.

 

Ismeretlenek betörték a józsefvárosi Fidesz irodájának ablakát csütörtök reggelre. A kormánypárt helyi szervezete szerint ez az eredménye a baloldal gyűlöletpolitikájának, annak, hogy szélsőséges agresszív szervezetek támogatásával folyamatosan fenyegetik a jobboldali embereket.

 

 

– Jámbor András Szikra Mozgalmához köthető antifák ártatlan járókelőket vertek félholtra, Józsefváros momentumos képviselője lámpavassal fenyegetett minket, és rendőrökre támadt – amiért két évre elítélték –, Pikó András kollégája k…rváknak nevez háromgyermekes édesanyákat, a szocialista képviselő azt üzeni szépkorú képviselőtársunknak, hogy úgyis megb…szlak. Ez a helyi baloldal – írta közösségi oldalán a józsefvárosi Fidesz.

Hozzátették: Pikó András és Jámbor András szélsőbaloldali antifa bandái folyamatosan hergelnek a jobboldali közösségek ellen.

– Meg akarnak félemlíteni minket, hogy ne beszéljünk arról, hogy külföldi érdekek mentén, külföldi pénzekből és külföldi szavazókkal akarják elcsalni ezt a választást is. De mi nem félünk, mert nekünk Józsefváros az első – zárta sorati a helyi kormánypárt.

A helyi Fidesz rendőrségi feljelentést tett ismeretlen elkövető ellen.

 

 

 

 

 

Mint ismert: erőszakos cselekmények miatt a másodfokon is elítélt Szarvas Koppány Bendegúz momentumos helyi képviselő több hergelő akció részese volt a józsefvárosi Fidesz irodájánál.

Megtörtént, hogy a Momentum önkormányzati képviselői plakátokkal ragasztották tele az ablakot és a bejáratot.

Egyébként Szarvas Koppány Bendegúztól nem állnak messze az erőszakos kijelentések,  korábban úgy vélekedett: az utcákon vérnek kell folynia, és a lámpavasra küldte volna politikai ellenfeleit. Néhány hete Pikó András baloldali polgármester és Jámbor András, Józsefváros országgyűlési képviselője a Baross utcai iroda előtt vettek fel egy kampányvideót, amelyben szintén hergelési céllal beszéltek a helyi emberekhez. Jámbor András személye és az általa vezetett a Szikra Mozgalom neve számos erőszakos cselekménnyel összefüggésbe került, de előfordult az is, hogy a józsefvárosi Fidesz alelnökét fényes nappal a nyílt utcán támadták meg.

Ferencz Orsolya országgyűlési képviselő, választókerületi elnök korábban lapunknak úgy fogalmazott:

egy politikusnak mindenképpen van abban felelőssége, hogy miféle eszméket terjeszt a felületein, az újságjaiban és a mozgalmaiban vagy abban, hogy miféle embereket ültet a parlament karzatára és milyen alakokkal áll kapcsolatban.

– A Szikra Mozgalom gusztustalan bolsevik eszmerendszert terjeszt. Önmagában az is szégyen, hogy a véres XX. század után bárki bolsevik vagy akár náci eszméket valljon, terjesszen. Ne hunyjunk szemet afelett sem, hogy Szabó Tímea, akinek a frakciójában üldögél Jámbor András, és aki méltatlan és megengedhetetlen színvonalon gyaláz mindenkit, aki nem úgy gondolkodik, mint ők, bizony szemet huny a frakciótársa, Jámbor András körül kibontakozó hatalmas botrány felett. Szabó Tímea ahelyett, hogy rendet tenne saját, aprócska, mindössze ötfős frakció­jában, az ÁVH-t megszégyenítő retorikával próbál támadni egy ferences szerzetest, aki árva gyerekek ezreit mentette meg, biztosított nekik nevelést és oktatást, ezáltal biztos egzisztenciát és szép életet – hangsúlyozta lapunknak adott interjúban a helyi választókerületi elnök.

 

(Nagy Orsolya, magyarnemzet.hu)

 

 

 
 

Kérjük a segítségedet!

Példátlan politikai ítélet a magyar bíróságon – Wittinghoff videója miatt a mindenszo.hu-nak több, mint 4 millió forintot kell fizetnie sérelemdíjként! Az ítélet jogerős!

Portálunk szerkesztői bérből és fizetésből élnek, azok pedig nem akkora összegek, hogy több, mint 4 millió forintot ki tudjunk fizetni. Nem tudunk, nincs ennyi pénzünk, sem megtakarításunk, azonban lakásunk van, amit Wittinghoff és a politikai ítélet miatt elárvereznek a fejünk felöl: kvázi a bíróság kitesz minket az utcára.

 

Csak pár napunk van összegyűjteni valami csoda folytán ezt a 4 millió forintot, megadjuk a számlaszámunkat, ahova várjuk az esetleges támogatásokat, hátha mégis maradt még valami remény….

Számlaszám:

Erste bank

11600006-00000000-43559002

 

Szentesi Zöldi László is üzent Magyar Péternek: „Most vettem észre, hogy Magyar Péter néhány napja követi az oldalamat”

Szilágyi Ákos nyílt levele Magyar Péternek: Péter, legyen ennyi elég!!!