in , ,

Réz András élő adásban lázadt fel a libsi Veiszer Alindával szemben – Volt egy kis vita

Réz András ellenáll

Réz András nem egy indoktrinált bolond, aki az egész világot, és főleg benne a saját életét is csak az Egyetlen Érvényes Ideológia szemüvegén át hajlandó nézni. Ennél is fontosabb, hogy nem önsorsrontó, hiszen a jelek szerint nem hajlandó rosszul érezni magát az egyetlen leélhető életében pusztán amiatt, hogy Orbán Viktor a miniszterelnök. Ezeken pedig annyira kiakadt Veiszer Alinda, hogy a saját szerepköréből kivetkőzve nekiállt győzködni a beszélgető műsorába meghívott vendégét, hogy rosszul gondolkodik a világról. Amikor a szólás- és véleményszabadságot meg sokszínűséget hirdető progresszió szembesül vele, hogy több szín van a világban, mint amennyit ő engedélyezni kíván, akkor hirtelen jön a kizárólagosság követelése meg a diktatórikus hangnem. És ez a progresszió képviselőin kívül mindenkinek feltűnik.

– olvasható a pestisracok.hu -n.

A videó sajnos nem nézhető meg, mert a libsi Veiszer Alinda fizetős oldalon engedi csak megnézni a beszélgetést, mi meg ezért egy megveszekedett fillért nem vagyok hajlandók kiadni.

Szóval Réz András okos és nem hagyta magát behúzni a liberális csőbe. Szar ügy, kedves Veiszer elvtársnő. Még szarabb, hogy egy újságíró, vagy médiaszakember, vagy ki tudja ez a nő minek tartja magát (hogy mi mit gondolunk róla, jobb ha nem írjuk le), nem győzködi a beszélgetőtársát, hogy legyen már egy kicsit ilyenebb, olyanabb, liberálisabb, satöbbi. Érted, Veiszer? Felfogtad? Nem bírod megemészteni, hogy Réz András nem a ti kutyátok kölke?

Réz Andrásnak további jó ellenállást kívánunk! Kitartás, Réz úr!

 

 

mindenszo.hu

 

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

Hamarosan létrejöhet Franciaországban az első kalifátus

Somogyi Zoltán most Varga Juditnak ment neki – Zolcsi, ezt Prigozsinnal is egyeztetted?