in ,

Propagandistázik a propagandista – Veiszer Alinda dönti el, hogy ki újságíró, és ki propagandista

Olyan jó nekünk

 

A liberális Denník N Veiszer Alindával készített interjút, aki azt állítja, hogy a magyarországi „független” médiumok még mindig sokszínűek, de különbséget kell tenni az „újságírók és a propagandisták között”. A cikk a felvezetőben kiemelte, hogy Veiszer Alinda 2010 előtt a közszolgálati televízió újságírójaként lett ismert médiaszemélyiség, később átment a HírTV-hez, ahonnan politikai okokból kellett távoznia. Az utóbbi években a szlovákiai magyar Pátria Rádióban dolgozott, ahonnan távozik, bár nem akarja teljesen felszámolni a kapcsolatát a szlovákiai közmédiával. Jelenleg egy saját podcastrovatot működtet.


 

Eddig a csodálatos hír. Imádjuk, amikor egy propagandista akarja megmondani, hogy ki újságíró, és ki a propagandista, és természetesen szerinte a kormány-propagandisták nem újságírók. Nem újságírók, mert az nem szakma, amit ők csinálnak, csak propaganda, bértollnokok, sőt, nem is emberek. Csak a végén nehogy táborba, vagy telepre küldjenek minket Veiszerék, mint a kóbor kutyákat:

 

Mert ugye, amit mi, itt a jobboldalon csinálunk az nem újságírás, nem is szakma, nem is munka. Sőt, emberek sem vagyunk, minket el kell takarítani. Nagyjából ez a Veiszer félék gondolkodása. Vérbő demokraták.

Ez a nő sehol sem tud meglenni, mindenhonnan „távozik” (kirúgják?), ami önmagáért beszél.

Ne jöjjön el az ő országuk!

 

 

mindenszo.hu

 

Add tovább!

Pilhál is üzent Kaltenbachnak: puha vagy, Jenő!

Már megint a magyarok! Budapest vizes világbajnokságot rendez idén!