in ,

Pilhál nekiment annak a disznószeműnek, aki megtámadta Fábryt a Veiszer interjú miatt – Íme a részletek

Fábryt kóstolgatták

Fábry Sándor humorista volt Veiszer Alinda új műsorának vendége a minap, ám az érdekesnek ígérkező beszélgetés torzóra sikerült. A műsorvezető mindenáron a politikai énjéről akarta faggatni Fábryt, aki viszont egy idő után közölte, ő ezt nem szeretné, inkább befejezi a dialógust. Annyit azért elárult, Orbánt kedveli, Gyurcsányt viszont utálja, mint a… (meg is mondta, mit). Azt is megtudtuk, hogy a hajdani SZDSZ–MSZP-koalíció miatt fordult el a liberálisoktól. „Hirdettek egy nagyon komoly antikommunista programot, erre a választások után pár héttel összefeküdtek a saját gyilkosaikkal.”

A rendhagyó beszélgetés mély nyomokat hagyott az SZDSZ-alapító Vásárhelyi Máriában, aki sebtében megrajzolta Fábry portréját. (Bár inkább saját önarcképre sikerült.) „Ha nem lett volna hajdan egy tehetséges ember, szót sem érdemelne. Ha a gyűlöletklub többi hangadójához hasonló tehetségtelen, frusztrált, bosszúálló lenne, meg se néztem volna a beszélgetést. (…) De Fábry igazi tehetség volt, saját szakmai generációjának talán legtehetségesebbje.”

Majd rövid hatásszünet után: „És most egy gyűlölködő, tehetségtelen, kisstílű, frusztrált hazudozót látok” – írja Mária magatartáskutató. „Dőlnek ki a szájából a Fidesz gyűlöletkommandójának patternjei. Mintha (szándékosan kisbetűkkel írja!) schmidt máriát vagy bayer zsoltot hallgatnám. De őket nem hallgatom, mert tudom, hogy belőlük a tehetségtelenség szülte gyűlölet beszél.”

És írja, írja… Ömlik Máriánkból a hatalomból kiszorultak fröcsögő dühe, mely a rendszerváltás óta kiszellőztethetetlenül beleitta magát a magyar közéletbe. (Miközben pártját, hála istennek, már kivitte a parlamenti huzat.)

 

(Pilhál György, magyarnemzet.hu)

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

Figyelem!

Veszélyben a munkánk, veszélyben a mindenszo.hu!

Mint arról már beszámoltunk, teljesen jogtalanul, és oktalanul a Facebook korlátozta a negyvenezres Facebook oldalunkat. Az elérésünk teljesen lecsökkent, szinte a nullára.

Alternatív módokon is próbálunk hozzátok eljutni, ezért arra kérünk téged is, segítsd a munkánkat, ha teheted, kövess minket a többi közösségi médiában is, mindegyiken szintén naprakész információkhoz, hírekhez juthatsz:

 

TELEGRAM csatornánk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Telegram – Alkalmazások a Google Playen

TWITTER oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Twitter Clearance, 54% OFF | www.ingeniovirtual.com

 

REDDIT oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
ArtStation - Reddit Logo Study

 

VK oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Fájl:VK.com-logo.svg – Wikipédia

Kövess minket az alternatív Facebook oldalunkon is, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Download Facebook (FB) Logo in SVG Vector or PNG File Format - Logo.wine

 

 

 


 

 

Támogasd munkánkat egy lájkkal! Köszönjük!

 


 

 

 

 

 

Miként erodálta magát a Jobbik törpepárttá, és hogyan vált egykori vezetője a nemzeti gondolat árulójává?

Összecsodálkozta magát a telex.hu – Lájkvásárlási botránya miatt magyarázkodik a Telex – Videó