in ,

Veiszer Alindának még nincs Kossuth-díja. De Rudolf Péternek már van! A szakma csúcsa az ATV-hez igazolt

Örülünk, Vincent?

Veiszer Alindát kedveljük. Azért kedveljük, mert pont annyira szakmai, és következetes, mint az összes többi liberális. Noha a hölgy független, hiszen ő magáról ezt állítja, vagyis a szerényen aranyba öntött nevű hölgy azt sugallja, hogy mindentől és mindenkitől mindig független.

 

Aztán egyszer csak valami történt, és hősünk kijelentette, hogy Magyarországon nem lehet újságot írni.

 

Aztán foga magát az aranynevű, és elment Szlovákiába dolgozni, ott kapott állást a szegény, „elüldözött” Alinda, mert ugye Magyarországon nem lehet újságot írni.

Oszt hirtelen megint történt valami, és kiderült, hogy mégis lehet újságot írni Magyarországon, így a szakma bearanyozott, független csúcsa immáron az ATV-n osztja az észt hazánkban, itt, ahol már ugye eltűnt az újságírás.

Azért tartjuk Alindát a szakma csúcsának, mert neki sikerült Rudolf Pétert a legjobban megsértenie az alábbi beszélgetésben (32:54, onnan indul a videó):

 

Na, ezért a szakma csúcsa Alinda. A felkészületlenség, és a szakmaiatlanság csúcsa.

Amennyiben Alinda a Mércében tett nyilatkozatát magára vonatkoztatta esetleg, akkor tényleg nincs újságírás Magyarországon. Ilyen hibát, bakit, bűnt egy újságíró NEM KÖVETHET el egyszerűen. Neki sikerült.

 

Mostantól az ATV-n boldogít minket. Eggyel több ok, hogy ne nézzük azt az adót.

mindenszo.hu

 

Oszd meg másokkal is!

Már megint a magyarok! Megelőztük Amerikát! Kész a magyar vérplazmaszérum a koronavírus ellen

Covid Geri – Három ellenőrzésből háromszor nem volt jelen orvos az Pesti úti idősotthonban