in ,

Bayer Zsolt hibátlan üzenete a sárban elakadt Alindának!

ALINDA FIGYELMÉBE

 

KÉRLEK OSSZÁTOK!

Bízom benne, hogy eljut az ismeretlen segítőkhöz az alábbi köszönetnyilvánítás!

2020.08.23-án, vasárnap 12 óra 30 perc körüli időpontban Jakab-hegyen túráztunk, ahol darazsak támadták meg egy barátunkat, aki a darázscsípéseket követően néhány percen belül elájult, majd kritikus, életveszélyes állapotba került. Ezúton is szeretnék baráti társaságunk nevében köszönetet mondani annak az ismeretlen hegyikerékpáros férfinak, aki mindvégig a segítségünkre volt annak érdekében, hogy a mentőhelikopter megérkezéséig barátunk életben maradjon és még a hordágy szállításában is segítséget nyújtott. Az orvos tájékoztatása szerint, ha 1-2 perccel később érkeznek, akkor már nem tudták volna barátunk életét megmenteni. Szeretném, ha tudná, hogy barátunk életének megmentésében a segítségének is hatalmas, életmentő szerepe volt! Bár nem ismerjük, örökre hálásak leszünk az önzetlen segítségéért!

Ezúton szeretnék köszönetet mondani a mentésirányítónak is a telefonon nyújtott segítségéért! A mentőhelikopter megérkezésekor sajnos csak gyorsan elköszöntem, nem tudtam elmondani milyen sokat jelentett a munkája. 15 perc 29 másodpercig volt „velünk”, higgadtan, nyugodtan segített nekünk mindvégig, többször is megnyugtatott, hogy „velünk marad” a helikopter megérkezéséig. Köszönjük, hogy a legnehezebb percekben velünk volt, barátunk életének megmentésében segített bennünket! Sokan nem is tudják – ezidáig én magam sem tudtam…- , hogy a mentésirányító nem csupán adatokat vesz fel, hanem telefonon keresztül folyamatosan figyeli az eseményeket, háttérzajokat, percről-percre tájékoztat a teendőkről annak függvényében, hogyan alakul a segítségre szoruló állapota, maximálisan közreműködik az életek megmentésében. Bár nem ismerjük, örökre hálásak leszünk az orvos kiérkezéséig nyújtott segítségéért!

Köszönjük a mentőorvosnak, mentőápolónak és a mentőpilótának is a gyors és lelkiismeretes munkáját! Két gyermeknek az édesapját, feleségének a férjét, szülőnek a gyermekét, sokaknak a barátját mentették meg a munkájukkal. Örökre hálásak leszünk Önöknek!

 

(Bayer Zsolt, badog.blogstar.hu)

 

 

Oszd meg másokkal is!

Kamu Geri újabb hobbija a Facebookozás után: a zászlók

Döbbenet – Hollik István fertőzésén kárörvendett a momentumos