in , ,

Rendkívüli hír – Hivatalos: Gyurcsányék évi hetvenezer migránst fogadnának be Magyarországra

Magyarországnak szüksége van a bevándorlásra és a bevándorlókra, hasonlóan a németek és más nyugat-európai ország példájához – mondta Bauer Tamás, a DK alapítója.

Bauer Tamás, a Gyurcsány-párt alapítója, volt alelnöke, egykori vezető SZDSZ-es politikus nemrég a Klubrádiónak nyilatkozva elmondta, hogy szerinte Magyarországnak szüksége van a bevándorlásra és a bevándorlókra, hasonlóan a németek és más nyugat-európai ország példájához.

„Ha az ellenzéki pártok tisztességesen akarnak viselkedni, akkor nem tehetnek mást, minthogy helyeslik [az Európai Bizottság migrációs csomagját – szerk.] … a társadalom elöregszik és mind a munkaerőben mind pedig a társadalombiztosítási rendszer finanszírozáshatóságában szüksége van a bevándorlásra. Igaz ez? Igaz! És mi a helyzet Magyarországgal? Magyarországnak is szüksége lenne bevándorlásra! Németországban azt mondják a kormánypártok, hogy évi 400 ezer bevándorlóra van szükség” – fogalmazott a Demokratikus Koalíció  politikusa, üzenve az ellenzék pártjainak is.

Bauer Tamás azt is kiszámolta, hogy Magyarországon ez évi 50–70 ezer bevándorlót jelentene.

Ezután a magyar kormányt támadva hozzátette: „nem lesz Magyarországon addig működőképes egészségügy, amíg nem engedik a bevándorlást hivatalosan, legálisan. Na már most ezt a magyar kormány ezt már nem tudja”.

 

 

Végül a DK alapítója figyelmeztetett, hogy a baloldalnak egyértelműen támogatnia kell a brüsszeli migrációs javaslatokat:

 

Az ellenzéki pártok félnek, gyávák erről beszélni, azért hallgatnak ebben az ügyben, merő gyáváságból… én emlékszem arra, 2015-ben az első reakció, legalábbis a DK-nak, nagyon tisztességesek voltak, azt mondta még Gyurcsány személy szerint, hogy azt az 1500 menekültet minden további nélkül be tudja fogadni

 

– hangoztatta Bauer Tamás.

 

 

 

Ahogy arról lapunk beszámolt, az unió javaslata szerint Magyarországnak a határon kellene ellátnia a migránsokat, amíg a menedékkérelmüket elbírálják. Elképzeléseik szerint csaknem tízezer bevándorlót kellene egyidejűleg ellátnunk. Brüsszel emellett a már korábban betelepülteket is újraosztaná. Megjegyzendő, hogy az Európai Parlamentben a migránsok kötelező szétosztásáról szóló javaslatot a magyar baloldali képviselők – Ara-Kovács Attila, Cseh Katalin, Dobrev Klára, Donáth Anna, Gyöngyösi Márton, Molnár Csaba, Rónai Sándor és Ujhelyi István – is támogatták.

 

 

Brüsszel tízezres migránsgettókat építene Magyarországon. Nem hagyjuk!

 

– szögezte le Orbán Viktor miniszterelnök múlt pénteken, a Kossuth rádiónak adott interjúban. A kormányfő szerint a megoldás pofonegyszerű: Európán kívül kell tartani a migránsokat, el kell bírálni a kérelmüket. Csak akarat kell hozzá.

 

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

Maximális tiszteletlenség – Az ősemberfejű Tordai megint bunkó volt: kockás ingben ült be a parlamentbe Tordai Bence

Újra kíméletlenül nekiment Cseh Katalinnak a Barátok Közt egykori sztárja