in ,

Újra kíméletlenül nekiment Cseh Katalinnak a Barátok Közt egykori sztárja

Cseh Katka, dörgölődző „miaúnak” lenni se lehet kutya

Cseh Orbánról:
„Pincsikutyaként falaz,… lapít, mint egy gyáva öleb.”
Drága „Miaú”! Azt írod szokásos boldogtalan lelkedből felböfögve, hogy:
„Kijev külvárosában a saját szememmel is meggyőződtem róla, milyen pusztítást végeznek az orosz tankok és rakéták egy iskolában, családi házakon…”

Drága Bogárkám! Se az orosz, se az ukrán bombáknak nincsenek nagy boci szemeik. Azok pusztítanak itt is, ott is. Azt kellene megértetned a fényességes EU korifeusaival, hogy egy atomhatalmat nem lehet legyőzni.

Lehet arcoskodnod azon, hogy márpedig ti példát statuáltok, de ez nem fog sikerülni, mert egyezségre lehet jutni, békét megfelelő feltételekkel lehet kötni, egyet nem lehet, az oroszokat visszazavarni a Jenyiszej folyóig. Ha ezt nem látjátok be, akkor ne csodálkozzatok, ha esetleg az európai kontinens tokkal-vonóval nem lesz más, mint ennek a háborúnak a járulékos vesztesége. Ezt elkerülendő lenne minél fontosabb nem a hőzöngéseidre koncentrálnod, hanem elvbarátaid meggyőzésére a fentiek alapján.

Az alpári hasonlataidról meg annyit, ha már Magyarország miniszterelnökéről beszélsz, akkor tudd, hogy mindig a szomszédhoz dörgölődző „miaúként” a magam részéről – és remélem, hogy rajtam kívül még rengetegen vannak így ezzel – inkább vagyok a „gazdájához, rajta keresztül a nemzetéhez hű pincsikutya, mintsem olyan Mirr-Murr, aki gazdátlanul és hazátlanul bolyong a nagyvilágban egy tál tejecskéért.

Bognár Zsolt (Parabolha Fb)

 

 

 

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

Rendkívüli hír – Hivatalos: Gyurcsányék évi hetvenezer migránst fogadnának be Magyarországra

Heti 24 óra melóval 800 ezres fizu? IGEN! Akkor megyünk tanárnak! Mit hőbörögnek ezek? Mit hőbörögtök????