in ,

Philip: Szabó Tímea csak annak a statisztikának hisz, amit ő hamisít

Aki nem érti meg, hogy a politikai haszonszerzésnek is megvan a maga ideje és a morális határai, annak kár is volna mindezt elmagyarázni.

Gondoltam, mielőtt Szabó Tímea – elvtársai élén – elkezdi menetrendszerinti heti sivalkodását a kormány járványkezeléséről – a Facebookon, az ATV stúdiójában, a Parlamentben, vagy bármelyik ipari kamerának nyilatkozva -, inkább álljon itt néhány tényszerű KSH adat, mintegy okulásként.

Persze ezeket Tímea elől sem zárja el soha senki, de mégis mennyivel modernebb egy szörnyű világjárvány idején nyakig beleállni a halálkampányba, s azzal riogatni az embereket, hogy a kormány miatt halnak meg ilyen sokan, ugye? Ami nem pusztán orbitális hazugság, de egyben a baloldal teljes erkölcsi csődjét is jelzi. Aki nem érti meg, hogy a politikai haszonszerzésnek is megvan a maga ideje és a morális határai, annak kár is volna mindezt elmagyarázni.

Természetesen hosszasan lehetne cáfolni a szomorú halálozási ranglisták adatait, és azt is, hogy ezen statisztikák között milyen módszertani különbségek vannak, ami miatt igen nehéz az almát a vízisiklóval összehasonlítani…

Persze az is megérne egyszer egy misét, hogy a magyar társadalom 1945 óta, generációról-generációra elszomorító fizikai és általános egészségi állapotban van – ami miatt egy világjárványnak való kitettsége is nagyobb -, s hogy ezen a területen bármiféle javulást is elérni, bizony évtizedek munkájába kerül, de mindez messzebbre vezetne…”

 

 

 

(mandiner.hu)

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Bayer Zsolt ismét jól helyre tette a Jókait betiltani akaró Tóth Krisztinát, de Fegyőrnek is jutott néhány gondolat – Videó

A totálisan nulla Kerpel-Krónikus fenyegeti a budapesti lakosokat: nincs alku, a Városligetben nem lesz Nemzeti Galéria