in ,

A totálisan nulla Kerpel-Krónikus fenyegeti a budapesti lakosokat: nincs alku, a Városligetben nem lesz Nemzeti Galéria

Döbbenetes gondolatok következnek

Ha jövőre az ellenzék nyeri meg a választásokat – én ebben reménykedem –, akkor az új kormány nem fogja erőltetni, hogy megépüljenek a Liget-projekt még hiányzó épületei. Amíg ez a városvezetés működik, nem járul hozzá az építkezéshez, bármilyen kormány következik. Jelenleg pedig érvényesnek tartjuk a miniszterelnök korábbi kijelentését, miszerint a főváros akarata ellenére nem épül meg a három említett épület – mondta a momentumos „szakértő”.

Hozzátette:

Szerintünk nem közparkokba kell múzeumokat telepíteni, másfelől a múzeumi negyed gondolata alapvetően idejétmúlt, tizenkilencedik századi szemlélet. Bécsben sem közparkba építették a sajátjukat.

Kerpel-Fronius elmondta:

A Liget esetében nincs hasonló alku, Ez elvi kérdés. Közparkként akarjuk megújítani a Ligetet, fontosnak tartjuk, hogy legyenek ott kulturális funkciók, de nem szeretnénk további funkciókkal terhelni a terület nagyon kényes egyensúlyát. – olvasható a vadhajtasok.hu-n.

 

 

Mi csak annyit mondunk: Kerpel-Krónikus, te csak ne kerepelj, ne fenyegetőzz, higgadj le, fogjad be az arcodat, és vezesd a fővárost, ha már valamilyen érthetetlen okból erre kaptatok felhatalmazást. 2022-ben nem felejtünk, és elmegyünk szavazni, de abban nem lesz köszönet!

 

 

mindenszo.hu

 

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Philip: Szabó Tímea csak annak a statisztikának hisz, amit ő hamisít

Hivatalos felmérés: a magyarok pancsernek tartják az ellenzéket