in ,

Philipnek kellett rendre utasítania Szabó Tímeát – Íme

Rákay Philip: Tímea, Klára és a Rákosi-korszak

Szabó Tímeáról írt Rákay Philip legújabb Facebook-bejegyzésében. 

Szabó Tímea szerint ez maga a Rákosi-korszak. Ha kegyed lusta elkérni Klárától a nagypapa memoárjait, majd én segítek!  

– írta legújabb bejegyzésében Rákay Philip. Ejnye, Tímea! Ennyi sületlenséget, ilyen határozottsággal összehordani nap mint nap, s ezzel a félműveltséggel a fejecskéjében balos közszereplőnek lenni önmagában is nehéz lehet, és még világgá is kürtöli – tette hozzá.

 

Értem én, persze hogy értem, miről szól a kegyed megbízatása: felforgatónak lenni, destabilizálni egy ország politikai és közéletét tényleg nem lehet hálás feladat. De mielőtt elmorzsolnék egy könnycseppet kegyedért érzett szolidaritásom jeléül, engedje meg, hogy segítsek egy kicsit, hogy legközelebb ne beszéljen csacsiságokat! – írta Rákay.

A bejegyzésben többek között az is szerepel, hogy a Rákosi-éra idején nem válogattak az eszközökben, Tímea! Meséljek hosszan az embertelen, bestiális kínzásokról, a körömletépésekről, arról, hogyan taposták ki az ÁVH emberei állapotos politikai foglyokból a magzatjukat?
Meséljek, Tímea? Vagy inkább elmegy a következő hatpárti szeánszra és megkérdezi első kézből az elvbarátait? Biztosan kincseket őriz e dicstelen, komcsi korszakról a Bauer, a Dobrev és a Donáth család házi legendáriuma…

 

 

(origo.hu)

 

 

Add tovább!

Bayer Zsolt: álljunk ki Veszprémy László Bernát mellett

Nyílt levelet írt Gattyán György, melyben hangsúlyozza: kormányváltást szeretne, és arra kéri az ellenzéket: támogassák őt, kezdjenek közös tárgyalássorozatba