in ,

Nagy Feró kiállt Orbán Viktor mellett: Orbán tudja, mikor minek van politikai realitása

Nagy Feró azért is fideszes, mert amíg Orbán tehetséges, addig a másik oldalon nincs, akit követni lehetne

Nagy Feró azért is fideszes, mert amíg Orbán tehetséges, addig a másik oldalon nincs, akit követni lehetne – derül ki a zenész 24.hu-nak adott interjújából. Egyetért továbbá a kormány családpolitikájával, és a bevándorlás kérdésében is teljesen igazat ad a Fidesznek.

 

Megkérdezték Nagy Ferót, miért tartotta fontosnak, hogy pozitív bejegyzést osszon meg sikeres műtétje után az egészségügyről. A zenész elmondta:

nagyon régóta halljuk ezeket a szörnyű történeteket az egészségügyről. Az hogy minden rossz, egész egyszerűen nem igaz. Csak szerettem volna megosztani az általam tapasztalt pozitív dolgokat. Lehet, azt kellett volna írnom, hogy szörnyű volt és akkor mindenki megnyugodott volna.

Nagy Feró azt is elmesélte, miként ábrándult ki annak idején az SZDSZ-ből, és pártolt át a MIÉP-hez.

A rendszerváltáskor naivan azt gondoltuk, konstruktív ellenzék leszünk: ha nem értünk egyet valamivel, jelezzük és megbeszéljük. Azt hittem, kommunisták és nem kommunisták mind együtt menetelünk majd egy szép új Magyarországért. Ehhez képest ott volt egy kormány, amelyik azt sem tudta, merre van a fék vagy a gáz. Erre nekirontott az egész SZDSZ, miközben épp hogy segíteni kellett volna őket. Ebből lett elegem – fogalmazott a Beatrice frontembere.

Arra a kérdésre, hogy miért fideszes azzal válaszolt, senki más sincs, akire szavazni lehetne.

Nem tudok a baloldalon senkit, akire fel tudnék nézni. […]Mégis, mi lenne alternatíva a Fidesszel szemben? A többi párt mind komolytalan, ajtónak nekiugráló, fenyegetőző ellenzék, ilyesmit komoly politikus nem tesz, egyszerűek, gyerekesek

– mondta határozottan. A bevándorlással kapcsolatban Nagy Feró a nők muszlimok általi megítélésére hívta föl a figyelmet:

A nőnek nincs becsülete náluk. A nő csak egy kapcarongy, egy semmirekellő élősködő, akivel nem kell foglalkozni. Szó nincs itt beilleszkedésről, párhuzamos társadalmat építenek.

Feró nem szeretne Európai Egyesült Államokat, és szkeptikus az EU központosítási kísérleteivel kapcsolatban:

Nem hiszek az imperializmusban. Alapvetően tök liberális és baloldali gondolkodású vagyok, de néhány dolgot nem értek. Miért kell nekem egy migránssal megosztani a kajám, mikor itt is vannak szegények?

A nemzet csótánya kiállt a kormány családpolitikája mellett:

hiszem, hogy a család egy nő és egy férfi kapcsolata. […] Csak ne kezdjünk el beszélgetni arról, hogy létezik szülő 1 és szülő 2, mint ahogy Franciaországban tervezik. Ne hülyüljünk már meg!

Arról, hogy a fidesz és Orbán Viktor liberálisként kezdték, de konzervatívvá váltak, azt mondta Nagy Feró, hogy

nem vehetem a bátorságot ahhoz, hogy a vezető döntéseiről véleményt mondjak. Ő irányít, ha így látta jónak, azt el kell fogadni. Nyilván tudta, mikor minek van politikai realitása. Ezért ő a főnök.

Forrás: 24.hu Fotó: Horváth Péter Gyula/PestiSrácok.hu

(pestisracok.hu)

Nagy ellenzéki becsicskulás – Mégsem indul Újpesten összellenzéki jelöltként a KDNP-től elcsapott Szalma Botond

Büdösszájú Tordai Bence szerint az Orbán kormány rombol, az ellenzék épít! Tordai: hülye vagy!