in ,

Morvai Krisztina: Nem vonulhatunk együtt a balliberális pártokkal (videóval) – De nem ám!

Nem vonulhatunk együtt azokkal és azok pajtásaival, akik nyolc éven át gumibotoztak, könnygázzal fújtak bennünket

Nem vonulhatunk együtt azokkal és azok pajtásaival, akik nyolc éven át gumibotoztak, könnygázzal fújtak bennünket, és nem asszisztálhatunk az ilyen erők visszatéréséhez – áll abban a közleményben, amelyet Morvai Krisztina a Jobbik ma délutánra meghirdetett fáklyás felvonulása kapcsán juttatott el a Magyar Időkhöz.

MORVAI KRISZTINA 2019-BEN BEFEJEZI POLITIKAI PÁLYAFUTÁSÁT

Az eredetileg a Jobbik szineiben mandátumot szerezett független EP-képviselő két héttel ezelőtti közleményében döntését indokolva azt írta: a Jobbik vezetősége feladta az eredeti elveket és értékrendet, ezért a jelenlegi helyzetben nem vállalna színeikben képviselőjelöltséget vagy egyéb politikai tisztséget. Megjegyezte: a Jobbik érdemi döntéseibe legalább három éve nem vonják be, így azokért nem tud felelősséget vállalni.

Ebből az alkalomból szeretném felidézni, hogyan zajlottak az utcai tüntetések, tiltakozások a 2002-2010 közötti balliberális kormányok idejében – írta a Jobbik Európai Parlamenti képviselője a demonstrációra reagálva, melyen olyan balliberális pártok is jelezték részvételüket, mint az Együtt, az LMP, vagy a Momentum.

A politikus két, 2006 őszén rögzített felvételt csatolva közleményéhez azt írta: bemutatom, hogyan fújták az arcunkba a könnygázt közvetlen közelből, hogyan gumibotoztak, hogyan zárták körbe és állították elő „oszlatás” címén az embereket, hogy működött a rendőrterror. Szinte minden egyes hazafias véleménynyilvánítást brutálisan megtoroltak. Nem csak 2006-ban, hanem folyamatosan, nyolc éven át – közölte a képviselő.

A Gyurcsány-kormány 11 évvel ezelőtti brutális fellépéséről Morvai Krisztina azt írta: soha ne felejtsük: ezek az ő módszereik, ez az ő felfogásuk a nemzeti érzelmű magyar emberek méltóságáról és jogairól. Soha nem fognak megváltozni – fogalmazott a politikus.

Mint arról beszámoltunk: a Jobbik péntek délutánra utcára hívta szimpatizánsait, miután az Állami Számvevőszék törvénytelenséget tárt fel a párt gazdálkodásában, és 330 millió forintra megbüntette a pártot.

(magyaridok.hu)

Na még csak ez kéne!!! – Márciustól bevándorlókat telepítene Magyarországra Soros György

Hogy miért nem csökken a kormánypártok népszerűsége?