in , ,

Hogy miért nem csökken a kormánypártok népszerűsége?

Íme, ezért…

Azért mert az emberek a tapasztalatukra hagyatkoznak és nem a ti hazugságaitokra.
Miközben ti azt szajkózzátok, hogy a kormánypártok lopnak, csalnak korruptak, aközben az ország gazdasága szárnyal. A növekedés 4%, az államháztartási hiány 1.9%.

A költségvetésnek minden évben többlet bevétele van az államadósság minden évben csökken. Az infláció tavaly 1.8% a munkanélküliségi ráta 4% volt.

Az emberek úgy gondolják, ha tényleg igaz lenne, amit ti hazudtok, akkor az ország ugyanolyan állapotban lenne, mint a balliberális kormányok alatt volt. A csőd szélén állna az ország, az emberekről az utolsó bőrt is lenyúznák, azért, hogy pótolják, amit ők elloptak.

Ugyanilyen hazugságotok még a 4 millió mélyszegénységben élő ember, a 3 százezer éhező gyerek stb stb. Miközben az emberek a mindennapi életükben és a környezetükben is azt tapasztalják, hogy egyre jobban élnek, ti csak szajkózzátok a hazugságotokat.

A kiskereskedelem forgalma már 60 hónapja egyfolytában növekszik, az üzletek minden nap tele vannak vásárlókkal.

Ami igazán cáfolja a ti szegénység víziótokat, az az, hogy a kiskereskedelmi forgalmat túlnyomó részben már nem az élelmiszerjellegű árucikkek alkotják, hanem a tartós fogyasztási háztartási, műszaki cikkek, ami az életszínvonal emelkedését mutatja.

Ez az egyszerű oka annak, hogy nem hogy csökkenne, ellenkezőleg, növekszik a kormánypártok népszerűsége.
(forrás: apokrif)

 

 

 

 

Morvai Krisztina: Nem vonulhatunk együtt a balliberális pártokkal (videóval) – De nem ám!

Simicska csicska lapja a Magyar Nemzet, most elővette az ügynök témát – Szerintük a Fidesz ebből rosszul jönne ki. Szerintünk meg nem.