in ,

Megszólalt a tévés – Németh Balázs hisz Bajnainak: Bajnai Gordon beszél „jutalékról”, a „cápákról”, és arról, hogy „van szándék a Városháza-projektre”

Én hiszek neki.

„Megint a fránya kettős mérce!

Itt van ez a Városháza-eladási botrány, ami elvileg nincs, de mégis van. Újabban azt mondják – azok, akik szerint nincs ügy –, hogy az egészet az oroszok (és az oroszok magyar barátai) szervezték: lehallgatnak, manipulálnak, kiforgatnak, méghozzá titkosszolgálati módszerekkel, mert ezek ilyen aljasak… Emiatt nem is lényeges a tartalom – mondják.

Szeretném emlékeztetni őket (haladó politikusokat, újságírókat, megmondókat…), hogy 2019-ben hangosan tapsikoltak, amikor Heinz-Christian Strache osztrák alkancellárról jelent meg egy titokban rögzített felvétel.

A Strache-botránynál nem jelentett gondot, hogy milyen módszerekkel készült a felvétel. Az sem volt mentő körülmény, hogy egy kamuoligarcha kamuunokahúga csalta csapdába a szabadságpárti politikust, erőteljes italozgatás közben.

2019-ben nem kényeskedett, nem »oroszozott«, nem titkosszolgálatozott a liberális elit, hanem két nap alatt kivégezte HC Strachét a titokban rögzített felvétel tartalma alapján.

Itthon viszont most megy a mosdatás, mentegetés, maszatolás: ki rögzítette a hangfevételt, mikor, miért, hogyan??? Tuti az oroszok voltak. A bugyuta terelés helyett koncentráljunk inkább Bajnai Gordon volt kormányfő szavaira.

Bajnai Gordon egy komoly ember (ugye?). Ő nem lehetett beépített figura, mint a Strache-videó női főszereplője?! Őt nem szervezhette be az orosz titkosszolgálat?!

Bajnai Gordon beszél »jutalékról«, a Budapestet vezető koalícióban megtalálható »cápákról«, és arról, hogy »van szándék a Városháza-projektre«.

Én hiszek neki.”

– írja Németh Balázs.

 

 

Add tovább!

Hamarosan létrejön a totális európai diktatúra

Hoppá! Dömötör Csaba padlóra küldte Czeglédyt! – Dömötör pert nyert Czeglédy Csaba ellen