in ,

Hoppá! Dömötör Csaba padlóra küldte Czeglédyt! – Dömötör pert nyert Czeglédy Csaba ellen

A Kúria ítéletében megerősítette, hogy amit Dömötör mondott, megfelel a valóságnak, azaz Czeglédy Csaba diákoknak és nyugdíjasoknak okozott kárt.

A Kúria ítéletében megerősítette, hogy amit Dömötör mondott, megfelel a valóságnak, azaz Czeglédy Csaba diákoknak és nyugdíjasoknak okozott kárt.

Közösségi oldalán jelentette be Dömötör Csaba, hogy pert nyert Czeglédy Csaba ellen. Mint írta, a pert a DK-s képviselőjelölt indította, mert sérelmezte, hogy Dömötör egy tévéműsorban arról beszélt, hogy diákok és nyugdíjasok megkárosításával gyanúsítják.

Az ismert előzmények után még neki állt feljebb.”

A Kúria ítéletében megerősítette, hogy amit Dömötör mondott, megfelel a valóságnak. Kiemelte azt is, hogy tudomása van arról, hogy Czeglédy Csaba cége, a Human Operator Zrt. felszámolás alá került, ezért a bérek ezen okból sem lettek kifizetve, azaz Czeglédy Csaba kárt okozott a diákoknak és a nyugdíjasoknak. Az államtitkár kiemelte: a kormány és az Országgyűlés döntése nyomán már kártalanításra is sor került.

„Tiszták koalíciója”

Az államtitkár bejegyzésében feltette azt a kérdést is, mi a baloldal viszonya „ehhez az adóbűnözőhöz, akit korábban egy másik ügyben egyszer már elítéltek”.

Hát, őt indítják egyéni képviselőjelöltként Szombathelyen. Adóbűnözőkkel a tiszta közéletért, Gyurcsány Ferenc árnyékában és választási listáján… Mit is mondhatnánk erre?”

– zárta bejegyzését Dömötör Csaba.


(mandiner.hu)

 

Mindenszo.hu kommentár: na mi van, Csabika? Ez bizony cumi!

 

 

Add tovább!

Megszólalt a tévés – Németh Balázs hisz Bajnainak: Bajnai Gordon beszél „jutalékról”, a „cápákról”, és arról, hogy „van szándék a Városháza-projektre”

Földi László védelmébe vette Kövér Lászlót: Kövér László az Alkotmányvédelmi Hivatalban tartott ünnepségen nem beszélt félreérthető módon