in ,

Kocsis Máté ismét megszólalt: persze bármelyik budapestivel könnyedén megeshet, hogy beleprovokálják egy jutalékos beszélgetésbe

Az ember esze megáll!

Bajnai és Karácsony áldozatok, fogja már fel mindenki! 🙁

„Karácsony szerint»figyelik a szervek a közlekedését«, Bajnai meg azzal állt most elő a Városház-mutyi kapcsán, hogy őt »beleprovokálták egy beszélgetésbe«.

Ők áldozatok, fogja már fel mindenki!

Persze bármelyik budapestivel könnyedén megeshet, hogy beleprovokálják egy jutalékos beszélgetésbe, és ha kicsit nem figyel oda valaki, máris a baloldal pénzszivattyús rendszeréről tart előadást, meg a baloldali seftes cápák működéséről diskurál.

A főpolgármester úr meg holnap abban az egy-két órában, amikor esetleg ébren lesz, váltsa már le az áldozatpózt tökösségre. Nem komoly az ügy, nem kell félni, legalább azt a bírságot, amit mindenki más is megkap egy szabálytalanságért, legyen kedves, fizesse be.

Tudnának ezek a csávók egyszer végre felelősséget vállalni bármiért is? Vagy olajozott angolnák maradnak örökre és rendszert csinálnak abból, hogy mindenkit hülyének néznek?”

***

Karácsony szerint kamubotrány, Márki-Zay fideszezik, Gyurcsány meg inkább fánkot süt – így kezeli az ellenzék a Városháza-ügyet

Az ellenzék a Városháza-ügyben pár hét alatt a teljes tagadástól eljutott odáig, hogy igazából a Fidesz akarta megvenni a Városházát, nem pedig a főváros eladni. Összeomlott a baloldal kommunikációja a Városháza-ügyben.

(mandiner.hu)

 

Add tovább!

Fő a következetesség! Agyhalál: Kamu Geri mégsem vétózza meg a budapesti atlétikai világbajnokságot

Bohár Dani is kiakadt a libás Bajnain: „Beleprovokáltak egy beszélgetésbe” – ez a mondat így elhangzik Bajnai interjújában