in , ,

Hamarosan létrejön a totális európai diktatúra

Sajnos

Ausztriának vége.

Kurz lemondott. Az új kancellár is. Németországban is rémuralom készül, az ostoba, és többségében birka módjára létező német nép most megtapasztalja az újabb német birodalmat, ez valami teljesen más lesz, mint régen volt….még keményebb. Csakhogy ennek Európa és Magyarország is elszenvedője lesz. 

 

Egyre inkább irányított lesz Európa is (globális adók, zöld adók…stb. világ adók, amik már léteznek ugye) , Kurz és az új kancellár most mondott le, Ausztria szétesik, a zöld (kommunista) fog uralkodni az osztrákokon, ergo a Hálózat, a nemzetközi hálózat. Ahogy az veszi most át totálisan a mára ál-kereszténydemokratává vedlett CDU-CSU párostól a kormányzást: totális európai diktatúra készül. Amerikát már kicsinálták, Trumpot ugyanez a hálózat eltakarította. A Twitter vezére lényegében eltakarította Trumpot, a Twitter vezérét meg tegnap mondatták le, azaz „önként” lemondott, de hát ugye ezek egymást is nyírják….Ne legyenek tanúk.

A vírus rá lett eresztve a világra, az oltást meg muszáj beadnunk, mert egyelőre nincs más megoldás, lehet tiltakozni, utcára vonulni, kirakatot betörni, törni, zúzni, a vírus ettől nem rémül meg, sőt csak jobban terjed. A vírus él, és létezik, és öl, szépen, lassan, amíg ránk nem eresztenek egy durvábbat, ami még jobban ölni fog. Tehát aki az oltás ellen van, és tagadja a vírust (egyébként egy mai gyereknek Magyarországon 12 kötelező oltást kell beadni!!! Aki nem teszi meg, bűncselekményt követ el, elveszik a gyereket, és az állam szépen be fogja oltatni a szülők helyett…) , az a valóságot tagadja. A vírustagadó hálózatot ugyanaz a nemzetközi hálózat építette ki, ami pl. Németországban legerősebb…na vajon, miért pont ott? Jó lenne ha a hálózat fejével sikerülne közösen gondolkodnunk, és felismerni a csavarokat a történetben. Nem becsavarodni kell, csak odafigyelni.

Az események Európában felgyorsulnak, ahogy nálunk is. A sakktáblán a figurák újra felsorakoztak.

 

mindenszo.hu

 

Add tovább!

Na, végre! Elítélte a bíróság a saját macskájába szerelmes DK-s Homonnayt!

Megszólalt a tévés – Németh Balázs hisz Bajnainak: Bajnai Gordon beszél „jutalékról”, a „cápákról”, és arról, hogy „van szándék a Városháza-projektre”