in ,

Megbaszná a rendszert Csintalan Sándor

Nem tartja magát sem újságírónak, sem megmondóembernek, hanem inkább sajtómunkásnak Csintalan Sándor, aki felvállalja az állampártban betöltött szerepét, mint mondta:

Az egykori szexuális abúzusok napfényre kerülésének idején, a napi kamingautok és félresikerült bocsánatkérések napjaiban is felvállalja magát a rendszerváltozás előtt és után már mindegyik magyarországi politikai tömörülés oldalán (le)szerepelt megmondóember, Csintalan Sándor, aki szerint a jelenlegi hazai rendszert meg kell baszni. Legalábbis ezzel a címmel közölt interjút csütörtökön a nagytermészetű megmondóemberrel a Független Hírügynökség. A kétes hírű közéleti ezermester már nem tetszeleg a súlyos titkokat őrző egykori politikus képében, kissé fáradtnak tűnik, a Fideszt még szerethetőnek tartja, de elzavarná Orbánt, amihez egy kis csodára vár. Sándor szerint az átkosban csupán két kommunista volt rajta kívül, Steinmecz és Osztapenko.

Nem tartja magát sem újságírónak, sem megmondóembernek, hanem inkább sajtómunkásnak Csintalan Sándor, aki felvállalja az állampártban betöltött szerepét, mint mondta:

Én arra büszke vagyok, hogy harmadmagammal voltam kommunista, a Steinmecz az Osztapenko és én. Rajtunk kívül nem voltak kommunisták az előző rendszerben.

Csintalan felidézte, 1987-ben azért hagyta ott az MSZMP-t, mert a reformkommunisták kísérlete a párt kettészakítására megbukott. Pozsgay Imre elkezdett valamit, de aztán mégsem bontott zászlót. Jött egy kis flört az MSZDP-vel, majd a Független Szociáldemokrata Párt következett, miközben még részt vett a Horn Gyulát elnökké választó MSZMP kongresszuson. Következett egy kis szakszervezeti káderkedés, hogy aztán megtalálja az MSZP-t, amelyet otthagyott, hogy aztán belépjen a FIdeszbe, amelyből nemrég ugyancsak kilépett.

Csintalan elárulta, hogy egy kis presszió miatt hagyta ott legutóbbi pártját, ugyanakkor szerinte a Fidesz nem egyenlő Orbánnal. Szerinte a miniszterelnök pártállamot épít, és a párt már át is vette a hatalmat az államtól.

Na elmész te a büdös picsába – mondta Sándor a vele interjút készító újságírónak, amikor az arról faggatta: miért mondott olyat, hogy a jelenlegi állapotban az egyetlen helyes választás a Jobbik lenne. Néhány „bazdmeg” és a „faszomat” kíséretében Csintalan kifejtette, hogy ő ilyet nem mondott, és szerinte a mai médiával az a baj, hogy olyanok csinálják a nyilvánosságot, akik minden alap nélkül minősítgetik egymást. Kicsit lehiggadva elárulta, hogy jelenleg egyik párt iránt sem érez szimpátiát, és kizártnak tartja, hogy az MSZP-vel a közeljövőben bármilyen pozitív dolog történjen.

Csintalan Sándort felháborítja Gyurcsányék aláírásgyűjtése a határon túli magyarok szavazati jogának kérdésében, és emlékeztetett, hogy ő már 2006-ban megmondta: Gyurcsány szét fogja baszni az MSZP-t, és a jóslata milliméter pontosan bejött. A sajtómunkás Simicska Lajosról azt állította, hogy az oligarcha nem szól bele a Hír TV munkájába annak ellenére sem, hogy a Fidesszel való szakítása óta nyíltan a Jobbikot támogatja. Csintalan szerint ábránd, hogy Simicska előáll majd valami olyan dokumentummal, amely megrengeti Orbán hatalmát, mert ha vannak is ilyenek, azok nem sokat változtatnának a miniszterelnök társadalmi megítélésén. Csintalan szerint Simicska és Orbán között nem üzleti, hanem politikai konfliktus van, ami nem feloldható. Úgy véli, hogy

Ezt a rendszert meg kell baszni, mert ez a rendszer életveszélyes.

Csintalan Sándor reménykedik abban, hogy a jövő évi választásokon minél többen részt vesznek, mert abból lehet egy kis fülkelázadás, és az emberek a miniszterelnökkel együtt elzavarhatják a helyi kis Orbánokat is. Ellenkező esetben – egy újabb fideszes kétharmad esetén – szerinte Orbán Viktor megszüntetné az önkormányzatokat. Csintalan abban is bízik, hogy az agyhalott ellenzék végre felfogja az összefogás szükségességét, és azt is elárulta, hogy semmivel nem lett óvatosabb, mióta megverték.

Forrás: Független Hírügynökség, fotó: MTI/Kovács Tamás

 

(pestisracok.hu)

Agyhalál kategória – Külhoniakat gyaláz a jobbikos tábor – hú de nemzetiek! Inkább trollok!

Megint a liberális Fake NEWS keltette a hangulatot – Werber-ötlet a vakverésről szóló történet?